Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην έξοδο ο Πάνος Λάμπρου – «Σαν αφεντικό σε ΑΕ ο Κασσελάκης ξηλώνει δύο της διεύρυνσης»

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να αλλάξει εκπρόσωπο Τύπου και γραμματέα ΚΟ, μία μόλις ημέρα μετά τις εσωκομματικές εκλογές και χωρίς καμία συνεννόηση με τα κομματικά όργανα.

Περιφρόνηση του κόμματος και συμπεριφορές ιδιοκτήτη εταιρείας διαβάζουν σε αυτή την -αν μη τι άλλο- άκομψη κίνηση του νέου προέδρου παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αγώνες στην Αριστερά.

«Αφεντικό είναι ό,τι θέλει κάνει», τονίζει λάβρος ο Πάνος Λάμπρου, σχολιάζοντας ότι «το ξεσκόνισμα ξεκίνησε από τη διεύρυνση».

«Μία ημέρα μετά τη νίκη του στις «εσωκομματικές» εκλογές, ο νέος πρόεδρος αποφάσισε, κάτι σαν αφεντικό σε μια ανώνυμη εταιρεία, να ξηλώσει τους δύο της διεύρυνσης (όχι του παλιού και τρισκατάρατου ΣΥΡΙΖΑ), χωρίς μάλιστα να τους πάρει, έστω και ένα, τηλέφωνο για να τους ενημερώσει. Αφεντικό είναι, ότι θέλει κάνει. Καλά, για συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας ούτε σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας…» αναφέρει στην σκληρή ανάρτησή του.

Οι κινήσεις του Κασσελάκη αποδεικνύουν ότι ο «ενωτικός λόγος» και τα περί πρώτου και δεύτερου που είπε μπροστά στις κάμερες την πρώτη ημέρα της εκλογής του ήταν μόνο για τα μάτια του κόσμου, συμβουλή προφανώς κάποιου image maker, λένε με αγανάκτηση άνθρωποι που «έχτισαν» και στήριξαν στα δύσκολα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Related posts

Τεμπονέρας: Τι είπε για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται η… κατάληψη στα προφίλ του Κασσελάκη λόγω των think tank

admin

Πρώτη θεσμική συζήτηση σε καλό κλίμα

admin

Το ρίσκο Ερντογάν στην Πράγα: Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Ευρώπης – Τουρκίας

admin

Ρωσία: Διάβημα διαμαρτυρίας του ΥΠΕΞ για την απέλαση των Ελλήνων διπλωματών

admin

Δένδιας: Πτήση πάνω από το Αιγαίο με F16 Viper πραγματοποίησε ο υπουργός Αμυνας

admin

Κασσελάκης: Με copy-paste από Τσίπρα προσπαθεί να συσπειρώσει – «Να έχουμε ενιαία φωνή» η σύσταση

admin

Πώς η Τρίπολη «έκαψε» την είδηση της Βεγγάζης

admin

ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

admin