Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Βουτιά 7% της Uber μετά τα αποτελέσματα α’ τριμήνου

Βουτιά 7% καταγράφει στις ηλεκτρονικές συναλλαγές η μετοχή της Uber με την εταιρεία να προβλέπει κρατήσεις διαδρομών για το δεύτερο τρίμηνο κάτω από τις προσδοκίες των αναλυτών, καθώς χάθηκε ο αντίστοιχος στόχος για το πρώτο τρίμηνο. 

Πρόκειται για ένα δείκτη που επηρεάζει τη συνολική αξία των εσόδων και τα αδύναμα στοιχεία σηματοδοτούν αδυναμία ζήτησης για τις υπηρεσίες μεταφοράς και παράδοσης.

Η Uber ανακοίνωσε ότι αναμένει προσαρμοσμένα βασικά κέρδη για το δεύτερο τρίμηνο μεταξύ 1,45 δισεκατομμυρίων δολαρίων και 1,53 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τα μέσα των 1,49 δισεκατομμυρίων δολαρίων να ξεπερνούν τις προσδοκίες της αγοράς για 1,47 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία της LSEG.

Αναμένει κρατήσεις διαδρομών ή η συνολική αξία σε δολάρια που κερδίζεται από τις υπηρεσίες της, στην περιοχή από 38,75 δισεκατομμύρια δολάρια έως 40,25 δισεκατομμύρια δολάρια, κάτω από τις εκτιμήσεις των 40,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα έσοδα αυξήθηκαν 15% στα 10,13 δισεκατομμύρια δολάρια το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου, ξεπερνώντας οριακά την εκτίμηση των 10,11 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η Uber παρουσίασε προσαρμοσμένα βασικά κέρδη 1,38 δισεκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο, αύξηση 82% σε σχέση με ένα χρόνο πριν και πάνω από τις προσδοκίες 1,32 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Related posts

Ουκρανία: Διατάσσεται υποχρεωτική εσπευσμένη απομάκρυνση των παιδιών από τη Χερσώνα

admin

ΗΠΑ: Αιφνιδίασαν ευχάριστα τα τελευταία στοιχεία για το ΑΕΠ, στο 2% η ανάπτυξη

admin

Γερμανός επίσκοπος συγκρίνει τη μεταχείριση Ναβάλνι στη Ρωσία με εκείνη που είχε ο Ιησούς

admin

Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς λέει ότι 45 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ισραηλινό βομβαρδισμό στον προσφυγικό καταυλισμό Μαγκάζι

admin

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Σίσι την παραμονή της διεξαγωγής των εκλογών στην Αίγυπτο

admin

Γκουτέρες (OHE): Ανησυχώ για τις πληροφορίες ότι το Ισραήλ χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη στις επιθέσεις στη Γάζα

admin

Βαλτιμόρη: Κίνδυνοι “ντόμινο” στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα- Ανάλυση BBC

admin

Γεωργία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του “ρωσικού νόμου” έχουν αποκλείσει κεντρικό κόμβο στην Τιφλίδα

admin

Η υπ. Εξωτερικών Γαλλία κατηγορεί τη Χαμάς ότι δεν αφήνει τους Παλαιστίνιους να φύγουν

admin