Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Συγχαρητήρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο βάθος ραντεβού

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη. Τον συνεχάρη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα, από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη με τον κ. Κασσελάκη καθώς αυτή δεν κατέστη δυνατή εχθές το βράδυ.

Αργότερα, στις 6 το απόγευμα ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει τηλεφωνική επικοινωνία και με τον πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη.

«Να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις»

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε νωρίτερα με τον προκάτοχό του Αλέξη Τσίπρα για να λάβει τις ευχές αλλά και τις συμβουλές για όσα πρέπει να πράξει ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι «σιδεροκέφαλος» και να χαρεί τις μέρες που έρχονται στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές.

Ο διάλογος Τσίπρα – Κασσελάκη

Τσίπρας: Στέφανε συγχαρητήρια!

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε.

Τσίπρας: Από κοντά σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μία φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ.

Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε πιο πολύ από εμένα.

Τσίπρας: Εγώ δεν βλέπω baseball!

Κασσελακης: Στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος έτσι έτσι.

Related posts

Αμερικανική ασπίδα στην Κύπρο μέσω Chevron

admin

Εντείνεται η δυσφορία της Άγκυρας για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας

admin

Γεραπετρίτης: Συγγνώμη από τις οικογένειες – Η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους

admin

Τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Φλώρος δεν κάθεται ήσυχα»

admin

Το Κυπριακό ανακατεύει την τράπουλα

admin

Ζητείται σχέδιο για ανθρωπιστικό θαλάσσιο διάδρομο

admin

Σε γραμμή βασικής αντιπολίτευσης

admin

Κάλεσμα Ανδρουλάκη στους προοδευτικούς πολίτες – «Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό»

admin

Οι πιέσεις στον Ιερώνυμο και οι δίαυλοι με Μητσοτάκη

admin