Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Παντρεύτηκε τον Τάιλερ – H ανάρτηση του μετά το γάμο

Τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ παντρεύτηκε χθες, Πέμπτη, στη Νέα Υόρκη, ο Στέφανος Κασσελάκης. Την ανακοίνωση για τον γάμο την έκανε ο ίδιος στα μέλη του κόμματος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Ο γάμος έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, με το ζεύγος Κασσελάκη – Μακμπέθ να κάνει το βήμα παραπάνω μετά το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

Επίσπευση του γάμου για να μπορεί ο Τάιλερ να παραμείνει στην Ελλάδα

Η δικηγόρος Μαρία Μάρκου μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ.

«Νομίζω ο κ. Κασσελάκης πέτυχε να υπάρχει τέτοια εμπιστευτικότητα και δεν γνωρίζει κανείς που και τι έγινε. Θα τον συναντήσω αύριο και θα μάθω περισσότερα. Λόγω της θεσμικής μου θέσης θα βρίσκεται αύριο στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου και καθώς εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε στο διοικητικό συμβούλιο θα παρίσταται για να μιλήσουμε για ζητήματα ομογένειας» ανέφερε.

«Για τους Αμερικάνους υπηκόους η παραμονή τους είναι μέχρι 3 μήνες. Αν έχουμε να κάνουμε με συζυγούς Αμερικάνων κατοίκων, στο ετερόφυλο ζευγάρι δεν υπάρχει πρόβλημα, θα δήλωναν το ειδικό πιστοποιητικό γάμου και θα εξασφάλιζαν την άδεια παραμονής. Όσον αφορά στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν αναγνωρίζεται ο γάμος στην Ελλάδα και μπορούσαν να κάνουν μόνο σύμφωνο συμβίωσης», είπε.

«Σύμφωνα με τους μεταναστευτικούς κανόνες και οικογενειακού δίκαιου στην Ελλάδα το σύμφωνο συμβίωσης το αμερικανικό και ο αμερικανικός γάμος δεν έχει ισχύ στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Ο γάμος απέκτησε νομικό βάρος στην Αμερική» συμπλήρωσε η κ. Μάρκου.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο

Λίγες ώρες μετά τη γαμήλια τελετή ο Στέφανος Κασσελάκης ανάρτησε στα social, όχι κάποιες φωτογραφίες του από την ευτυχισμένη στιγμή του με τον Τάιλερ, αλλά ένα αντιπολεμικό ραπ κομμάτι, το «Άμαχος» του χιπ-χοπ γκρουπ Στίχοιμα, σε συνεργασία με τον Χρήστο Θηβαίο.

Στο κείμενο της ανάρτησης ο κ. Κασσελάκης γράφει «Η πολιτική κρατάει ισορροπίες. Η τέχνη ποτέ. Ανεπιφύλακτα με τον άμαχο που πάντα πεθαίνει, πάντα φοβάται, πάντα με το ένα μάτι ανοιχτό κοιμάται. Αυτό που μοιράζομαι μαζί σας είναι η πολιτική μου θέση για την τραγωδία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Και αυτά που σκέφτομαι και νιώθω αυτές τις μέρες».

Related posts

Νίκος Ανδρουλάκης: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη

admin

Οταν ο Αρχιεπίσκοπος πήρε το φραγγέλιο

admin

Ενα νέο ηγετικό επιτελείο για τον Κασσελάκη

admin

Δεν «σπάνε» τα μπλόκα, φέρνει μέτρα ο Μητσοτάκης – Ανακοινώσεις στη Βουλή για το ρεύμα

admin

Τουρκία: Χάρτης με κατοχή εδαφών της Ελλάδας και της Συρίας από τούρκο καθηγητή

admin

Κάλεσμα Ανδρουλάκη στους προοδευτικούς πολίτες – «Επενδύουμε στην ενότητα του λαού και όχι στον διχασμό»

admin

Μητσοτάκης για Data Center της Lamda Hellix: Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της ψηφιακής επανάστασης

admin

Νέα σύσκεψη σήμερα στο Μαξίμου για τα τρένα και την επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Το γεύμα σε ψαροταβέρνα και τα γενέθλια του το βράδυ στου Ψυρρή

admin