Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Οι μέρες για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου μετρούν πλέον αντίστροφα και ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν «κοιτάει» προς τη Θήβα: θα παρελάσει άραγε ο Στέφανος Κασσελάκης; Αν κάποιος ενδιαφερόταν, μπορεί να κοιμάται ήσυχος: όπως όλα δείχνουν, θα παρελάσει και εντός στρατοπέδου, αλλά και στην πόλη της Θήβας, που σημαίνει πως θα υπάρξει και φωτογραφικό υλικό. Ο Κασσελάκης θα γίνει έτσι ο πρώτος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που η επίσημη στρατιωτική του περιβολή θα γίνει viral, ενώ ακόμα υπηρετεί. Πράγμα που σημαίνει πως ακόμα κι αν κάποιος δεν ενδιαφερόταν για το θέμα, θα το δει με μαθηματική βεβαιότητα στα πρωινάδικα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Η ώρα του τελικού ξεσκαρταρίσματος βιογραφικών, πάντως, έφτασε στον ΣΥΡΙΖΑ: από τα 400 που βρέθηκαν στα χέρια των στελεχών της Κουμουνδούρου και στον θάλαμο του Στέφανου Κασσελάκη, προκύπτουν τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στις προκριματικές που έχουν οριστεί για τα μέσα Απριλίου. Στον ΣΥΡΙΖΑ διατείνονται πως έχουν εντυπωσιαστεί με τα προσόντα των ανθρώπων που θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία και ήδη θεωρούν πως η διαδικασία των προκριματικών έχει στεφθεί με επιτυχία. Το θέμα είναι, βέβαια, αν αυτοί που θα πάνε να ψηφίσουν θα προτιμήσουν τα ονόματα ή τα βιογραφικά.

ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Και η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega έδειξε πως η Νέα Αριστερά είναι ο μεγαλύτερος αποδέκτης εκροών του ΣΥΡΙΖΑ εξ αριστερών. Αυτό το εύρημα εύλογα εξηγεί και την επίθεση του εκπροσώπου Τύπου, Κωστή Καρπόζηλου, στον Πέτρο Παππά για τη δήλωση που έκανε για τις καταλήψεις, οι οποίες «ποτέ δεν είναι νόμιμες» και στις οποίες πρέπει να επεμβαίνει η Αστυνομία. «Ξέραμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κύριου Κασσελάκη παίρνει διαζύγιο με την Αριστερά. Οτι βουλευτές του θα κάνουν τα ρεπό των πιο ακραίων της ΝΔ στα τηλεοπτικά πάνελ… ούτε στα πιο τρελά όνειρα του κ. Μητσοτάκη», σχολίασε, απευθυνόμενος κυρίως σε πιο νέους ηλικιακά ψηφοφόρους.

ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

Στη Νέα Αριστερά, πάντως, επειδή ξέρουν σε ποιο ακροατήριο απευθύνονται, διατείνονται πως δεν τους ενδιαφέρει το ψηφοδέλτιό τους να έχει οσμή λαϊφστάιλ. Αντιθέτως, προτιμούν πρόσωπα που κερδίζουν τους ενημερωμένους προοδευτικούς ψηφοφόρους – και η αλήθεια είναι πως, για το ποσοστό που επιδιώκουν σε πρώτη φάση σ’ αυτές τις ευρωεκλογές, αυτά τα πρόσωπα ενδεχομένως είναι αρκετά. Ο πρώτος που δεδομένα θεωρείται ότι θα είναι μέσα στο ευρωψηφοδέλτιο είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Η δεύτερη, που εντάχθηκε πρόσφατα και στον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος, είναι η ψυχολόγος και ακτιβίστρια ΛΟΑΤΚΙ , Ελενα – Ολγα Χρηστίδη.

Related posts

Συντετριμμένη η Ντόρα Μπακογιάννη από τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

admin

Κασσελάκης: Είτε κερδίσω είτε χάσω, εγώ θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ

admin

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Έχασε τη λάμψη του

admin

Στο Ηρώδειο ο Στέφανος Κασσελάκης – «Καλώς τον πρόεδρο» φώναξε ο Κραουνάκης

admin

Νέες απειλές από Ερντογάν: «Έχουμε τελειώσει. Να προσέχει από εδώ και πέρα»

admin

Οδύνη και αποτροπιασμός για τη ρωσική βαρβαρότητα

admin

Οι κοινοί στόχοι ΕΥΠ – Predator «δείχνουν» τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου

admin

Σβίγκου: Θα τολμήσουν οι υπουργοί της ΝΔ να ρωτήσουν γιατί τους παρακολουθούσε η ΕΥΠ;

admin

Οργή Πολάκη επειδή κατέβηκε συνέντευξη Κασελάκη από την ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ

admin