Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης για βίντεο Κασσελάκη: «Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία;»

Επίθεση προς τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή σημερινή του ανάρτηση εξαπέλυσε ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αναφέρθηκε τόσο στη χθεσινή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη όσο και στη σημερινή του ανάρτηση.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε πολλά η εικόνα μιλάει από μόνη της και δυστυχώς βγαίνουν γρήγορα συμπεράσματα. Θέλουμε να αντιπαρατεθούμε συνολικά και περιμένουμε ρητώς διατυπωμένες πολιτικές θέσεις και προτάσεις» τόνισε με φόντο τη συνέντευξη Κασσελάκη στο Star.

Εν συνεχεία σχολίασε τα όσα ανέφερε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή του ανάρτηση όπου ο κ. Κασσελάκης έγραψε μεταξύ άλλων:

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως «χειροκροτητές». Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική. Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά».

«Πυρά» από τον Παύλο Μαρινάκη

«Είδαμε ένα βίντεο και νιώθω χρέος ως κυβερνητικός εκπρόσωπος να πούμε κάποια πράγματα, γιατί χαρακτήρισε χειροκροτητές τους βουλευτές που ψηφίζουν τα νομοσχέδια» ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης και κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να μην περιορίζεται μόνο σε βόλτες στο χώρο  και στο εστιατόριο της Βουλής αλλά να μάθει βασικές αρχές της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας».

Σε άλλο σημείο υποστήριξε ότι «οι νόμοι ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας, και ψηφίζονται από τους βουλευτές που είναι οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού έθνους. Υπάρχουν και νομοσχέδια που ψηφίζονται από αυξημένες πλειοψηφίες. Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει ο κ. Κασσελάκης με την σημερινή του ανάρτηση. Αμφισβητεί την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία; Την αρχή της πλειοψηφίας;

Πρόσθεσε, πως «νομίζω ότι δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εμείς εκφράσαμε μια ευχή να αποκτήσει η χώρα μας σοβαρή αντιπολίτευση. Δεν το βλέπουμε αυτό. Ας δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

Related posts

Νίκος Δένδιας για ελληνοτουρκικά: Κλίμα επαναπροσέγγισης των κοινωνιών – Να δοθεί στη διπλωματία μια ευκαιρία

admin

Εξεταστική για Τέμπη: ένταση για τον ιατρικό φάκελο του μηχανοδηγού

admin

Αποστολή διεθνών ισορροπιών στο Πεκίνο με ατζέντα επενδύσεων

admin

Σε Τρίκαλα και Καρδίτσα ο Στέφανος Κασσελάκης την Τρίτη

admin

Στη Θεσσαλονίκη Κασσελάκης, Ανδρουλάκης και Χαρίτσης για την 30η Agrotica

admin

Αποστάσεις

admin

Νικόλας Γιατρομανωλάκης: Πώς αντέδρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν του είπε ότι είναι gay

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Είμαι ενισχυμένος από το Συνέδριο – Αιχμές για Αλέξη Τσίπρα

admin

Η ΝΔ αποχαιρετά τον πρώην βουλευτή και υπουργό Αριστοτέλη Παυλίδη

admin