Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Απαντήστε αν δώσατε εντολή να πάνε 300 κυβικά χώμα από τα Τέμπη σε ιδιωτικό χώρο

«Συγκλονιστικές καταγγελίες, που θέτουν νέα γιγαντιαία ερωτήματα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας γύρω από το έγκλημα των Τεμπών», χαρακτήρισε ο Νίκος Παππάς όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη μεταφορά χώματος, που προερχόταν από το σημείο της τραγωδίας και χαρακτηρίστηκε «άχρηστο», σε ιδιωτικό οικόπεδο και όχι στο Κουλούρι μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία.

«Θέλουμε από επίσημα κυβερνητική χείλη μία απάντηση για το αν αυτό συνέβη, για το αν ο κ. Παπαγεωργίου έδινε εντολές στον συγκεκριμένο εργολάβο και αν έχουν αλλοιωθεί στοιχεία και πειστήρια σε τέτοια έκταση και όγκο λίγα εικοσιτετράωρα μετά το δυστύχημα», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ακολούθως ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι «αυτή τη στιγμή, επανατοποθετείται η συμπεριφορά της κυβέρνησης συνολικά. Αν δεν το διαψεύσετε μιλάμε για άλλου μεγέθους πρόβλημα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μίλησε για τη «χθεσινή εκκωφαντική, προσβλητική, υβριστική απουσία του κ. Μητσοτάκη από τη συζήτηση για τα Τέμπη» και επεσήμανε ότι «ο Χρήστος Σπίρτζης, που έχει δεχθεί ανοίκειες, άθλιες επιθέσεις, ζητά από μόνος του τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής. Αν στοιχειωδώς θέλετε να λάμψει η αλήθεια, πείτε στον κ. Καραμανλή να πράξει το ίδιο αν έχει τα κότσια. Αλλά δεν τα έχει. Ούτε στη Βουλή εμφανίστηκε εχθές, ούτε στα ΜΜΕ όταν ήταν φλέγον το θέμα».

Related posts

Ελληνοτουρκικά: Ανατρέπει ο βαλλιστικός πύραυλος Tayfun τις ισορροπίες στο Αιγαίο;

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Μια αναπάντητη κλήση και η αποχώρηση Τζουμάκα σημαδεύουν την Κεντρική Επιτροπή

admin

Προσδοκίες για χαμηλούς διπλωματικούς τόνους

admin

Φάμελλος: Ηττήθηκαν η αλαζονεία και η υπεροψία της Νέας Δημοκρατίας

admin

Η συγγνώμη της Δόμνας Μιχαηλίδου για τα Τέμπη

admin

H Βάνα Μπάρμπα στο Μαξίμου

admin

Η σκοτεινή διαδρομή του Γιάννη Λαβράνου – Πλαστές ταυτότητες και αόρατοι επικεφαλής εταιρειών

admin

Ελληνοτουρκικά: Συνάντηση Φραγκογιάννη – Τσαβούσογλου

admin

Η συνομιλία του ποδοσφαιρόφιλου Μητσοτάκη με πιτσιρικά στη Θεσσαλονίκη

admin