Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ομιλος HHG: Ημέρα σταδιοδρομίας για τα παιδιά των εργαζομένων του

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare, ένωσε τις δυνάμεις του με την εταιρεία Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας, και από κοινού διοργάνωσαν την εκδήλωση «Ημέρα Σταδιοδρομίας» για τους μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Μαρτίου στην αίθουσα Vmax Sphera του Village Cinema, στο The Mall Athens, όπου και παραβρέθηκαν μαθητές, μαζί με τους γονείς τους, καθώς και μέλη του Ομίλου.

Ο εισηγητής της εκδήλωσης κ. Αποστόλης Τζιανάκης, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας της Orientum, εντυπωσίασε το κοινό με την παρουσίαση του με θέμα τα «Επαγγέλματα του 2030», κατά την οποία ανέλυσε θεματικές, όπως οι συμπεριφορές των ανθρώπων που πετυχαίνουν, η στοχοθεσία, το εκπαιδευτικό σύστημα και τα Πανεπιστήμια στη χώρα μας, πώς ένας σπουδαστής μπορεί να βελτιωθεί μέσα στη σχολή του, τις απαραίτητες κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται πλέον στην αγορά εργασίας, καθώς και τα επαγγέλματα που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Στη συνέχεια της παρουσίασης, δέχτηκε τις ερωτήσεις των νέων μαθητών, με στόχο την κατανόηση και την αποτελεσματική διαχείριση των διαφορετικών σταδίων στη σταδιοδρομία τους, τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και να τους βοηθήσει να επιλέξουν τις σπουδές που ανταποκρίνονται στα ατομικά τους χαρακτηριστικά, τα προσόντα και τα ενδιαφέροντά τους.

Related posts

Αναβαθμίζει ενεργειακά τον Δήμο Πρέβεζας η Intrakat

admin

Επίσκεψη του Αμερικανού Πρέσβη στο Deloitte Alexander Competence Center στη Θεσσαλονίκη

admin

Καλοκαιρινές εκπτώσεις έως 80% σε Cosmote και Γερμανό

admin

Κοινοπραξία Watt+Wolt με Impax Asset Management για ανάπτυξη ΑΠΕ στην Ελλάδα

admin

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης η διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ

admin

Αυτόνομη είσοδος στην ελληνική αγορά για την Campari

admin

Έξι δεκαετίες συμπληρώνει η εταιρεία ΤΕΜΜΑ

admin

ΑΔΜΗΕ: Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή υποσταθμού στην Τήνο

admin

Intrakat: Σε λειτουργία το Αιολικό Πάρκο ισχύος 15MW στην Άνδρο

admin