Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο διαγνωστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει η Euromedica

Νέο Διαγνωστικό Κέντρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει την Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, ο Όμιλος Euromedica. Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, «το Euromedica Λευκός Πύργος, επί της οδού Παύλου Μελά 1, βρίσκεται κυριολεκτικά στο κέντρο της πόλης και αποτελεί ότι πιο σύγχρονο στα κέντρα διάγνωσης, αντανακλώντας τη νέα εταιρική ταυτότητα του ομίλου. Είναι εξοπλισμένο με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και μηχανήματα που για πρώτη φορά εγκαθίστανται στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το 9ο Κέντρο του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη και έρχεται να προστεθεί στο πολυδύναμο δίκτυο της Εuromedica, που πλέον αριθμεί 24 διαγνωστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, 6 κλινικές, ένα Κέντρο Αποκατάστασης και μία μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Στην εκδήλωση των εγκαινίων, οι γιατροί και οι συνεργάτες του Κέντρου θα υποδεχθούν και θα ξεναγήσουν τους καλεσμένους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, τον τρόπο λειτουργίας, τις εξετάσεις και όλες τις υπηρεσίες του Κέντρου. Στα εγκαίνια θα παραστούν και εκπρόσωποι της διοίκησης του Ομίλου.

Τα υπερσύγχρονα απεικονιστικά μηχανήματα που λειτουργούν στο Κέντρο διακρίνονται για την τεχνολογική τους υπεροχή. Χρησιμοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη, παρέχουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ταχύτητα στη διενέργεια των εξετάσεων, με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας. Εξασφαλίζουν έτσι άνεση για τον ασθενή και υψηλή διαγωνιστική ακρίβεια για τον γιατρό. Το Διαγνωστικό Κέντρο της Euromedica στον Λευκό Πύργο διαθέτει αξονικό και μαγνητικό τομογράφο, υπερήχους, ακτινολογικά μηχανήματα κλπ., καθώς και πλήρες καρδιολογικό τμήμα εξοπλισμένο για όλες τις σύγχρονες εξετάσεις και βέβαια τμήμα εργαστηριακών εξετάσεων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχει τοποθετηθεί στο Κέντρο ο νέος «έξυπνος» Μαγνητικός Τομογράφος Siemens Free Max, ανοίγματος 80 εκατοστών, που εκτός από την ποιότητα της εικόνας και την ταχύτητα, εξασφαλίζει στον ασθενή άνεση κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ακόμα και για άτομα με κλειστοφοβία, υπέρβαρους κ.λπ.

Το Euromedica Λευκός Πύργος έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί με αναφορά στα σύγχρονα διεθνή πρότυπα για τα Κέντρα Διάγνωσης, πράγμα που υπογραμμίζει τη συνεχή ανέλιξη του ομίλου και συμπληρώνει την ήδη ισχυρή παρουσία του στη Θεσσαλονίκη», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Related posts

Kaizen Gaming: «Εταιρεία της χρονιάς για τη Νότια Ευρώπη» στα διεθνή βραβεία SBC Awards

admin

Διαγωνισμός στα φορολογικά για φοιτητές από την ΕΥ

admin

ΠΟΕΕΤ: Ερωτήματα για την απασχόληση παιδιών άνω των 16 ετών στα ξενοδοχεία

admin

Ανανέωσε τη συνεργασία της με το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας η Τρ. Πειραιώς

admin

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Διανομή €90,8 εκατ. στους μετόχους σε μετοχές Cenergy και μετρητά

admin

Παρουσία Κουτσολιούτσων ξεκίνησε η δίκη της Folli Follie, ηχηρό μήνυμα της προέδρου

admin

Ενδιαφέρον Eldorado για τον Λόφο του Περάματος στη Θράκη

admin

Ολοι οι όροι του προγράμματος εθελουσίας εξόδου της Eurobank

admin

Διεθνής επιτυχία για την ΟΝΕΧ: Πρώτη φορά πλοία από την Αλγερία σε ελληνικό Ναυπηγείο

admin