Image default
ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΝΕΑ

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες στους δανειολήπτες από την Intrum

Με την εξυπηρέτηση των δανειοληπτών να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την Intrum, η εταιρεία ολοκληρώνει ένα σημαντικό ψηφιακό έργο και πλέον προσφέρει σύγχρονες και εξατομικευμένες υπηρεσίες επικοινωνίας, ενημέρωσης και αυτοματοποιημένης διαχείρισης αιτημάτων στους πελάτες της.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης της Intrum βρίσκεται η διαδικτυακή πλατφόρμα My Intrum Portal εφαρμόζοντας την άμεση και προσωποποιημένη επικοινωνία για την ενημέρωση των οφειλετών με διαφάνεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Με την εγγραφή τους στο My Intrum Portal, οι οφειλέτες μπορούν με ευκολία, άνεση και ασφάλεια, από τον υπολογιστή ή το κινητό τους τηλέφωνο, να:

• Ενημερώνονται και να παρακολουθούν τις οφειλές τους σε πραγματικό χρόνο

• Έχουν άμεση πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες για την απαίτησή τους (όπως είναι υπόλοιπο οφειλής, ημερομηνία και ποσό επόμενης δόσης, κωδικός πληρωμής, διάρκεια δανείου κ.ά.)

• Υποβάλλουν ηλεκτρονικά, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, αιτήματα προς το Κέντρο Εξυπηρέτησής της Intrum (Customer Support Center)

Επιπλέον, με την υπηρεσία ηλεκτρονικής υπογραφής (e-Signature) που εφαρμόζεται εδώ και δύο χρόνια από την Intrum, οι οφειλέτες έχουν τη δυνατότητα να υπογράφουν τη σύμβαση ρύθμισης ηλεκτρονικά, χωρίς να απαιτείται η φυσική μετάβαση σε σημείο εξυπηρέτησης.

Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι στο πλαίσιο των βελτιωμένων υπηρεσιών εξυπηρέτησης, τα γραπτά αιτήματα των δανειοληπτών –που υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο site της Intrum μέσω της ειδικής φόρμας αιτημάτων ή μέσω του My Intrum Portal– απαντώνται κατά μέσο όρο εντός 11 ημερών από εξειδικευμένη ομάδα εξυπηρέτησης. Όσον αφορά την τηλεφωνική επικοινωνία, το 90% των εισερχόμενων κλήσεων απαντάται εντός δευτερολέπτων ενώ συνολικά το 98% των κλήσεων απαντάται εντός της ίδιας ημέρας.

Με στόχο να συμβάλλει στην πορεία προς μια υγιή οικονομία, η Intrum δεσμεύεται να επενδύει σε συνεχώς εξελισσόμενες λύσεις εξυπηρέτησης για τους οφειλέτες, καταλήγει η εταιρεία. 

Related posts

Η Alpha Bank «Best Private Bank in Greece» για δεύτερη συνεχή χρονιά

admin

Ανανέωσε τη συνεργασία της με το YΠΕΘΑ η Τράπεζα Πειραιώς

admin

JPMorgan: Πτώση 14% στα κέρδη το Q4, αλλά υψηλότερα από τις προσδοκίες

admin

Intesa Sanpaolo: Αύξησε την πρόταση για την εξαγορά της UBI

admin

Συστημικός κίνδυνος για τις γαλλικές τράπεζες τα εταιρικά χρέη

admin

Εθνική: Κέρδη προ φόρων 484 εκατ. από συνεχιζόμενες δραστηριότητες

admin

Εuroxx: Τι βλέπει για τις τράπεζες μετά τα αποτελέσματα 2020

admin

Λέιν (ΕΚΤ): Κι άλλες αυξήσεις επιτοκίων μετά τον Μάρτιο

admin

Οι έξι παρατηρήσεις της ΕΚΤ για το σχέδιο Ηρακλής

admin