Image default
ΚΟΣΜΟΣ

Μ. Βρετανία – Νέο “χτύπημα” για το Παλάτι: Η Σάρα Φέργκιουσον πάσχει από κακοήθες μελάνωμα

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου, Σάρα Φέργκιουσον, που χειρουργήθηκε πρόσφατα για καρκίνο στον μαστό, πάσχει από “κακοήθες μελάνωμα”, καρκίνο του δέρματος, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός της.

“Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα της Υόρκης πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα” ανέφερε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

Το μελάνωμά εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος επειδή η 64χρονη Σάρα Φέργκιουσον επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή. Μία από τις ελιές που αφαιρέθηκαν από το δέρμα της και εξετάστηκαν διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκίνωμα. Η δούκισσα “διατηρεί υψηλό ηθικό” παρά την κακή είδηση που έλαβε, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

“Πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει πόσο αναγκαίο είναι να εξετάζεται το μέγεθος, το σχήμα, ο χρωματισμός και η υφή κάθε νέας ελιάς, που θα μπορούσε να είναι ένδειξη μελανώματος”, συνέχισε.

Η “Φέργκι”, μολονότι έχει πάρει διαζύγιο από τον Άντριου, εξακολουθεί να ζει στην ίδια έπαυλη μαζί του, κοντά στον πύργο του Γουίνδσορ. Αν και δεν είναι επισήμως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, η είδηση για τη νέα ασθένειά της έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τη μυστηριώδη “χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα” στην οποία υποβλήθηκε η πριγκίπισσα Κέιτ, η 42χρονη σύζυγος του διαδόχου του θρόνου. Ο βασιλιάς Κάρολος, αδελφός του Άντριου, πρόκειται να χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα για καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

-

Related posts

Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί, περισσότεροι από 20 τραυματίες σε ρωσική επίθεση στη Ζαπορίζια

admin

Πλήγμα του Ισραήλ σε καταυλισμό προσφύγων στη Λωρίδα της Γάζας: 5 νεκροί

admin

The Body Shop: Το σχέδιο αναδιάρθρωσης των επιχειρήσεών της στη Μ. Βρετανία

admin

ΜΜΕ Ιράν: Πυροβολισμοί στην πόλη Κερμάν μια μέρα μετά το μακελειό με τους 84 νεκρούς

admin

Ρωσία: Αμετάβλητο το βασικό επιτόκιο στο 16%

admin

Το Ισραήλ επιθυμεί η Unrwa να μην διαδραματίζει πλέον κανένα ρόλο στη Γάζα μετά τον πόλεμο

admin

“Χαμόγελα” στον τουρκικό Τύπο για την παραπομπή Μενέντεζ: “Ψυχρολουσία” για τον “λομπίστα Ελλήνων και Αρμενίων”

admin

Συρία: Πέντε νεκροί στη Χομς σε επίθεση “τρομοκρατικής ομάδας”

admin

Αμερικανός όμηρος της Χαμάς με διπλή υπηκοότητα είναι νέκρος, σύμφωνα με φόρουμ οικογενειών ομήρων

admin