Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θυγατρική στην Ελλάδα ιδρύει η MGA Entertainment, CEO ο Π. Καλογερόπουλος

Η MGA Entertainment, Inc. (MGA), μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες παιχνιδιών και ψυχαγωγίας στον κόσμο, ανακοίνωσε σήμερα ότι προχώρησε στην ίδρυση μιας θυγατρικής εταιρείας στην Ελλάδα – της MGA Entertainment Greece υπό τη διεύθυνση του Διευθύνοντος Συμβούλου Πάνου Καλογερόπουλου – για να υποστηρίξει τις λειτουργίες μάρκετινγκ και πωλήσεών της. Θα αποτελείται πλήρως από συναδέλφους που έχουν εργαστεί για την MGA Entertainment στην Ελλάδα και τελούν πλέον ως υπάλληλοι αυτής της θυγατρικής στους ίδιους ρόλους.

Η MGA Entertainment Greece θα πλαισιωθεί από τρεις άλλες θυγατρικές εταιρείες στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), συμπεριλαμβανομένων της MGA Toys Iberia S.L., της MGA Entertainment Italy SRL και της MGA Toys France. Αυτή η κίνηση δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών της σε αυτές τις αγορές και για τη διεθνή της επιχειρηματική δραστηριότητα γενικότερα.

«Η δραστηριότητά μας εκτός ΗΠΑ είναι ισχυρή και καθίσταται όλο και πιο σημαντική για την MGA Entertainment. Η ίδρυση αυτών των νέων θυγατρικών θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τη δραστηριότητά μας πιο γρήγορα σε αυτές τις σημαντικές αγορές» δήλωσε ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της MGA Entertainment, Ισαάκ Λαριάν (φωτό). «Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τις ομάδες σε κάθε μία από αυτές τις αγορές για να συνεχίσουμε να φέρνουμε νέα, καινοτόμα και διασκεδαστικά παιχνίδια και προϊόντα της MGA στους καταναλωτές σε ολόκληρη την ΕΕ.»

Η MGA προηγουμένως ανακοίνωσε τα σχέδιά της για τη συγχώνευση με την Zapf Creation AG, την κορυφαία εταιρεία που κατασκευάζει παιδικές κούκλες κατασκευής στην Ευρώπη. Η πλήρως ελεγχόμενη θυγατρική της MGA στη Γερμανία έχει εισέλθει σε διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία συγχώνευσης που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη της Άνοιξης του 2024.

Related posts

Β. Ψάλτης: Πρωτοβουλίες αν υπάρξουν αρρυθμίες στην εξόφληση δανείων

admin

Alpha Real Estate: Επιστροφή κεφαλαίου 30,8 εκατ. στους μετόχους

admin

Αναβάθμισε την Intralot σε CCC+ η Fitch

admin

Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Η ΕΕ και η αρχή «ο ρυπαίνων πληρώνει»

admin

Μινέρβα: Αποχωρεί η CEO Χρυσάνθη Μπόνου, αναλαμβάνει η Κατερίνα Βλάχου

admin

Παραιτήθηκε ο Σοφοκλής Γιαννακού από την ΑΒ Βασιλόπουλος

admin

Φορτσάρουν δυο νέες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

admin

Ελλάκτωρ: Οι τρεις προτεραιότητες της νέας διοίκησης

admin

Στην Intracom Defence αξιωματικοί και σπουδαστές της Σχολής Πολέμου της ΠΑ

admin