Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Sherpa Society και το BCA College ενώνουν τις δυνάμεις τους

Η Sherpa Society (www.getyoursherpa.com), εταιρεία που ειδικεύεται στις εκπαιδεύσεις στελεχών και επαγγελματιών, και το BCA College (www.bca.edu.gr), οργανισμός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο να παρέχουν ποιοτικές και ολοκληρωμένες εκπαιδεύσεις σε στελέχη και επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μέσω της εν λόγω συνεργασίας, το BCA College αναλαμβάνει το ρόλο του Academic Partner με κύρια αρμοδιότητα την παροχή έγκριτης και αναγνωρισμένης πιστοποίησης στους εκπαιδευόμενους τόσο στα εκπαιδευτικά σεμινάρια (workshops) που διοργανώνει η Sherpa Society ανά τακτά χρονικά διαστήματα όσο και στις Ακαδημίες που πρόκειται να λανσαριστούν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους.

Η εξειδίκευση της Sherpa Society στους τομείς των Artificial Intelligence, Digital & Social Media Marketing, eCommerce, Brand Strategy, Digital Transformation κ.α. – μέσω του παγκόσμιου δικτύου κορυφαίων εισηγητών που διαθέτει – σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του BCA College στην ποιοτική και αξιόπιστη πανεπιστημιακή εκπαίδευση ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνθέτουν ένα σχήμα που ενισχύει & αναβαθμίζει τις δεξιότητες και γνώσεις των εκπαιδευομένων, οι οποίοι αποκτούν μία πανελλαδικά αναγνωρισμένη πιστοποίηση.

Ο Ντάνος Τσάκαλος, Co-Founder της Sherpa Society, δήλωσε σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το BCA College, η οποία φανερώνει τη δυναμική και το όραμα της Sherpa Society ενώ, παράλληλα, μεγιστοποιεί τα οφέλη που λαμβάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματά μας».

Ο Κύρος Δασκαλάκης, Marketing Director του BCA College, εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνεργασία λέγοντας: «Πιστεύω ότι αυτή η σύμπραξη θα βοηθήσει αμφότερες πλευρές να αναπτύξουν ακόμα περισσότερες ποιοτικές και στοχευμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες στην ελληνική αγορά, παρέχοντας γνωσιακή αξία που είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε στελέχους».

Related posts

Που στοχεύει η SKY express με την επένδυση σε νέα Airbus A321neo

admin

Στοπ στις εργασίες κατασκευής του αιολικού πάρκου στο Νυμφαίο

admin

Επιτυχές το τουριστικό πείραμα «Safe Corridor» στη Ρόδο

admin

Πιστοποιήθηκε με ISO το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της ΤτΕ

admin

Την Παρασκευή η καλοκαιρινή κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου

admin

Χάλκινη διάκριση για τον ΣΕΠΕ στα e-volution Awards

admin

My Market: Ανακαίνισε τα καταστήματα σε Νέα Σμύρνη και Αιγάλεω

admin

Η Cosmos Business Systems συνεργάζεται με την Microfocus ως Gold Partner

admin

Εκπτωση 15% σε ασφαλιστικό πρόγραμμα για γυναίκες από την CNP Ζωής

admin