Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥ: Ο Σπ. Καμινάρης αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος Φορολογικών Υπηρεσιών

Η EY Ελλάδος ανακοινώνει ότι ο Σπύρος Καμινάρης θα αναλάβει Επικεφαλής του τμήματος Φορολογικών Υπηρεσιών της, από την 1η Ιουλίου 2024, διαδεχόμενος τον Στέφανο Μήτσιο. Ο κ. Μήτσιος θα υποστηρίξει την ομαλή μετάβαση του κ. Καμινάρη στον νέο του ρόλο, και από 1η Ιουλίου θα συνεχίσει την επιτυχημένη διαδρομή του στην ΕΥ ως Partner του Φορολογικού Τμήματος, αναλαμβάνοντας, επίσης, καθήκοντα Chief Operating Officer (COO) της ΕΥ Ελλάδος.

Ο Σπύρος Καμινάρης, είναι Partner στο Φορολογικό Τμήμα της ΕΥ Ελλάδος, όπου ηγείται των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Φορολογίας Επιχειρήσεων, επιβλέποντας τις Υπηρεσίες Διεθνούς Φορολογίας και τις Ενδοομιλικές Συναλλαγές. Εντάχθηκε στο δυναμικό της EY το 2002, ενώ από το 2006 μέχρι το 2011, διετέλεσε και Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος της ΕΥ στη Σερβία. Είναι απόφοιτος της Οικονομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ελληνική Φορολογική Νομοθεσία και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

Ο Στέφανος Μήτσιος εντάχθηκε στην EY Ελλάδος το 1983 και ανέλαβε Επικεφαλής των Φορολογικών Υπηρεσιών της EY στη χώρα το 2009. Στα 15 χρόνια που ηγήθηκε του τμήματος, οι Φορολογικές Υπηρεσίες της EY Ελλάδος γνώρισαν αξιοσημείωτη ανάπτυξη, με τον κύκλο εργασιών τους να υπερτριπλασιάζεται, ενώ δημιουργήθηκε μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών, που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και αναγνώριση των πελατών και της αγοράς, και έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο και πλέον πολυβραβευμένο τμήμα φορολογικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Σπύρο Καμινάρη στα νέα του καθήκοντα ως Επικεφαλής των Φορολογικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος. Είμαστε σίγουροι ότι η τεχνογνωσία του και η μακρά εμπειρία του, θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον ρόλο των Φορολογικών Υπηρεσιών της EY, ως του πλέον αξιόπιστου φορολογικού συμβούλου στην Ελλάδα, σε μία εποχή μετασχηματισμού και ραγδαίων αλλαγών στη φορολογία, τόσο στη χώρα μας, όσο και διεθνώς. Εκ μέρους όλων μας στην EY Ελλάδος, θα ήθελα να εκφράσω, επίσης, τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας στον Στέφανο Μήτσιο, για την εξαιρετική προσφορά του στην εταιρεία για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών, και καθιερώνοντας το τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών της ΕΥ ως ηγέτη στην ελληνική αγορά. Είμαστε χαρούμενοι που θα έχουμε την ευκαιρία να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε μαζί του και να μαθαίνουμε από εκείνον».

Related posts

Στο Ισραήλ εννιά καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις του Egg

admin

Με τρία τουριστικά projects το 2023 η Grivalia Hospitality

admin

Epsilon Net: Τι προβλέπει το «πρότυπο» που βύθισε τη μετοχή

admin

Τα σχέδια της ΔΕΗ παρουσίασε ο Γ. Στάσσης στον G. Pyatt

admin

Ευρωσύμβουλοι: Επιστροφή κεφαλαίου €0,06/μετοχή

admin

Πειραιώς: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών καλείται να εγκρίνει η ΓΣ στις 27 Ιουνίου

admin

Rapid tests από τη νανοτεχνολογία για διάγνωση ασθενειών

admin

Grid Telecom: Σχέδιο για διπλή τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση Ελλάδας – Βουλγαρίας

admin

ΟΛΘ: Ο Αθανάσιος Λιάγκος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

admin