Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ: Εκπτώσεις και ευνοϊκότεροι τρόποι πληρωμής για after sales

Η ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ προβαίνει σε νέες εκπτώσεις και ευνοϊκότερους τρόπους πληρωμής για τις after sales υπηρεσίες της προς τις επιχειρήσεις των Επιχειρηματικών Πάρκων, σε συνέχεια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που αναπτύσσει στο πλαίσιο των γενικών εξελίξεων που επηρεάζουν μεταξύ άλλων και την επιχειρηματική κοινότητα.

Ειδικά, σύμφωνα με ανακοίνωση για τις συνεπείς επιχειρήσεις, δηλαδή τις επιχειρήσεις που είναι ενήμερες ως προς τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς την ΕΤΒΑ, εφαρμόζει Τιμολογιακή Πολιτική Εκπτώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό και κατ’ εφαρμογή των νέων Κανονισμών Λειτουργίας, που τέθηκαν σε ισχύ από τις 05/08/2023, προχωράει στην εφαρμογή έκπτωσης στα τέλη αξιολόγησης, που έχουν οριστεί από την ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ, για την εξέταση αιτημάτων των εγκατεστημένων επιχειρήσεων, απαλλάσσοντας ακόμα και τελείως από τα τέλη τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις που δεν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές από κοινόχρηστες δαπάνες.

Στόχος είναι να εδραιωθεί μια νέα συνεργασία αμοιβαίας κατανόησης και υποστήριξης στα Επιχειρηματικά Πάρκα μεταξύ των επιχειρήσεων και της ΕΤΒΑ. Όλες οι παρεχόμενες εκπτώσεις έχουν ενσωματωθεί και είναι διαθέσιμες στο νέο τιμοκατάλογο που είναι αναρτημένος στον ιστότοπο (www.etvavipe.gr).

Related posts

Μαθιός Πυρίμαχα: Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της θυγατρικής Bau Market

admin

Η Uber έφτασε στη Σαντορίνη

admin

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Συνεργασία με Epsilon Net για το 85% των εταιρειών

admin

Wolt: Δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση για όλους τους συνεργάτες διανομής

admin

Σε τροχιά υλοποίησης το τουριστικό χωριό του ομίλου Leptos στην Κρήτη

admin

Lamda Development: Στο 1 δισ. ευρώ η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου

admin

Απεριόριστα data για 30 μέρες με €10,90 από τη Nova

admin

ΣΙΔΜΑ: Πτώση τζίρου 18% και ζημιές στο εξάμηνο

admin

Aegean: «Διπλασιάζει» την αξία του Freedom Pass

admin