Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Επένδυση στον όμιλο Surprice από το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR

Το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR ανακοίνωσε συμφωνία επένδυσης στον Όμιλο Εταιρειών Surprice με στόχο να υποστηρίξει την περαιτέρω διεθνή στρατηγική του επέκταση. 

Ο Όμιλος Surprice (https://surpricecars.com/) δραστηριοποιείται στον τομέα της βραχυπρόθεσμης ενοικίασης αυτοκινήτων, μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου franchise η διαχείριση και λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από μια εσωτερικά αναπτυγμένη τεχνολογική πλατφόρμα που συνδέει το δίκτυο με παγκόσμιους διαδικτυακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες. 

Ο Όμιλος έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο που αριθμεί πάνω από 40 franchisees με παρουσία σε 32 χώρες (21 στην Ευρώπη, 4 στην Ασία, 4 στην Αφρική και 3 στην Αμερική), σε περισσότερες από 150 τοποθεσίες και διαχειρίζεται ένα συνολικό στόλο άνω των 8.000 αυτοκινήτων. Επιπλέον, ο Όμιλος λειτουργεί απευθείας 3 σταθμούς rent-a-car (RaC) στην Ελλάδα που βρίσκονται σε Αθήνα, Ηράκλειο και Χανιά ως μέρος του δικτύου franchise της Surprice. 

Ο Όμιλος Surprice έχει συνεργασίες με μερικούς από τους πιο αναγνωρισμένους ΟΤΑ παγκοσμίως, όπως η Booking (RentalCars.com), η Expedia, η Cartrawler και η DoyouSpain. 

Το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR (https://southbridgeadvisors.com/) είναι ένα επενδυτικό ταμείο που υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF), την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΑΤΕ). 

Η Deloitte λειτούργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Surprice για τη συναλλαγή.

Related posts

Το story της Trade Estates πριν την εισαγωγή στο χρηματιστήριο

admin

Ελληνικό: Ανοίγει τις πόρτες του το Experience Park

admin

Εξαγοράζεται το 53% της Entersoft, δημόσια πρόταση στα 8 ευρώ

admin

Profile: Σε λειτουργία η πλατφόρμα treasury στην Intesa Sanpaolo Albania

admin

Interwood: Εκτίναξη πωλήσεων και κερδών στο α’ εξάμηνο

admin

Οίκος Dior: Τζίρος 28,6 εκατ. ευρώ από δύο καταστήματα στην Ελλάδα

admin

ΕΡΓΟΣΕ: Στην κοινοπραξία της Intrakat το έργο στον Κεντρικό Σταθμό Αθηνών

admin

Eurolife FFH: Αξία έχει να είσαι δίπλα σε όσους σε στηρίζουν

admin

Παπουτσάνης: Στα €3,6 εκατ. τα καθαρά κέρδη 9μήνου

admin