Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Kleemann

Η KLEEMANN γιόρτασε τα 40 χρόνια λειτουργίας της. Περισσότεροι από 250 προσκεκλημένοι-πελάτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς και στελέχη της κυβέρνησης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας στο Κιλκίς.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά την εκδήλωση, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής και επισκέφθηκαν το ανακαινισμένο showroom, όπου παρουσιάστηκε η νέα σειρά θαλάμων και το νέο Digital Innovation Spot για την προβολή των ψηφιακών εργαλείων και λύσεων IoT της KLEEMANN. Επιπλέον, μέσω εικονικής πραγματικότητας (VR 360ᵒ Factory Tour), οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στις παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου KLEEMANN στη Σερβία και την Κίνα.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Κώστας Σκρέκας, ο οποίος δήλωσε:

«Επισκεπτόμαστε έναν εθνικό πρωταθλητή, την εταιρεία KLEEMANN της οικογένειας Κουκούντζου, όπου 40 χρόνια τώρα διαφημίζει την Ελλάδα στο εξωτερικό σε πάνω από 100 χώρες, πωλώντας υψηλής τεχνολογίας προϊόντα. Σημαίνει πολλά και ουσιαστικά πράγματα να φεύγεις από την Ελλάδα, από μια μικρή περιφερειακή ενότητα της χώρας μας όπως το Κιλκίς, και να καταφέρνεις να ανταγωνίζεσαι τεχνολογικούς γίγαντες σε διεθνές επίπεδο. Ως πολιτεία, πρέπει να πάρουμε ως φωτεινό παράδειγμα την εταιρεία KLEEMANN και να αναδείξουμε τη χώρα μας και την οικονομία μας σε παγκόσμιους πρωταθλητές. Και αυτός είναι ο στόχος της Κυβέρνησής μας».

Ο κ. Νικόλαος Κουκούντζος, ιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου KLEEMANN επισήμανε ότι:

«Τo 2023 είναι ένα έτος – ορόσημο για την KLEEMANN. Γιορτάζουμε 40 χρόνια ανοδικής πορείας στον κλάδο της κάθετης μετακίνησης, αλλά κυρίως ομαδικής δουλειάς, συνεργασίας και αφοσίωσης σε ένα κοινό όραμα – να νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους και να θέτουμε υψηλούς στόχους. Η δέσμευσή μας για καινοτομία και διαρκή ανάπτυξη μας επέτρεψε να φτάσουμε ως εδώ και μας εμπνέει για τη συνέχεια».

Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της KLEEMANN αναμένονται να πραγματοποιηθούν στις δύο μεγάλες κλαδικές εκθέσεις – στην Interlift στο Augsburg της Γερμανίας στις 17-20 Οκτωβρίου και στην Global Elevator Exhibition (GEE) του Μιλάνου της Ιταλίας στις 15-17 Νοεμβρίου.

Related posts

Στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» συμμετέχει εθελοντικά η Wolt Market

admin

Πρόγραμμα για νεοφυείς επιχειρήσεις υλοποιεί η Holcim μητρική του Ομίλου Ηρακλής

admin

Kaspersky: 380.000 νέα κακόβουλα αρχεία καθημερινά το 2021

admin

Ζανιάς (Eurobank): Αυτονόητη προτεραιότητα η συνδρομή στις Ενοπλες Δυνάμεις

admin

Τη Natech χρηματοδότησε η Τράπεζα Πειραιώς

admin

Κ. Γεράρδος (Πλαίσιο): Ανοιχτό ενδιαφέρον για εξαγορά της Κωτσόβολος

admin

Εργο για τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας υλοποιεί η Witside

admin

Optima Bank: Χαμηλότοκα δάνεια σε επιχειρήσεις, συνεργασία με Αναπτυξιακή Τράπεζα

admin

Με αυτόματο απινιδωτή εξοπλίζεται ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης

admin