Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκαινιάστηκε το 30ο κατάστημα Pepco στην Ελλάδα

Η Pepco, η γνωστή διεθνής εταιρεία λιανικής πώλησης, ανακοινώνει ένα σημαντικό ορόσημο στην Ελλάδα – τα εγκαίνια του 30ου καταστήματός της.

Αυτή η επέκταση, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της Pepco να παρέχει κομψή και προσιτή ένδυση για όλη την οικογένεια, ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαίος προορισμός λιανικής στην χώρα. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν με κατάστημα της Καλαμάτας, δίνοντας μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους λάτρεις της μόδας.

Διεύρυνση των Οριζόντων στην Ελλάδα

Η στρατηγική επέκταση της Pepco σηματοδοτεί τη βαθιά εμπιστοσύνη της στην ελληνική αγορά. Η γιορτή ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου 2024, στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της Καλαμάτας και θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια σε επιπλέον σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Για να σηματοδοτήσει αυτή τη σημαντική περίσταση, η Pepco προσφέρει στους πελάτες αποκλειστικές προσφορές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Στο κατάστημα της Καλαμάτας, οι αγοραστές συμμετείχαν σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι κουίζ με επίκεντρο το εμπορικό σήμα της Pepco, για να κερδίσουν κουπόνια των 10 ευρώ. Επιπλέον, οι πρώτοι 30 πελάτες έλαβαν κουπόνια 5 ευρώ ως ειδικό δώρο. 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάσαμε τα εγκαίνια του 30ου καταστήματός μας στην Ελλάδα», αναφέρει ο Κωνσταντίνος Βλάσσης, Manager στην Pepco Greece. «Αυτή η επέκταση αντανακλά τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικά είδη μόδας και οικιακής χρήσης σε προσιτές τιμές σε ακόμη περισσότερες ελληνικές οικογένειες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους πελάτες στα νέα μας καταστήματα και να τους προσφέρουμε μια διασκεδαστική και ποιοτική εμπειρία αγορών».

Related posts

ΚΡΙ-ΚΡΙ: «Εκτόξευση» καθαρών κερδών στα €32,27 εκατ., πρόταση για μερισμά €0,35

admin

Mytilineos: Εσπασαν το φράγμα του 1 δισ. ευρώ τα EBITDA, μέρισμα €1,5

admin

Συνεργασία ΓΕΚ Τέρνα με Infinitum στην προστασία εταιρικών δεδομένων

admin

Λύση διαχείρισης κινδύνων για την Τράπεζα Ηπείρου από την Profile Software

admin

Στον Δείκτη Ισότητας Φύλων Bloomberg για 5η συνεχή χρονιά η Alpha Bank

admin

Ελαστρον: Στα €19,3 εκατ. τα EBITDA το 2022

admin

Ελληνικό: Πάρκο για 1.000 χρόνια με 80% πράσινο

admin

Trade Estates ΑΕΕΑΠ: Νέος CEO ο Δημήτρης Παπούλης

admin

Παπουτσάνης: Ανοικτή η διοίκηση για εξαγορές, που θα κινηθεί το μέρισμα

admin