Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εγκαινιάζει ανανεωμένο Mega κατάστημα στη Ν. Ερυθραία η ΑΒ Βασιλόπουλος

Η ΑΒ Βασιλόπουλος εγκαινιάζει το ανανεωμένο Mega ΑΒ κατάστημα στη Νέα Ερυθραία, στο 20ό χλμ της ΝΕΟ Αθηνών Θεσσαλονίκης, επεκτείνοντας τον πρώτο όροφο και προσκαλώντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τα 4.340 τ.μ. με καινούργια τμήματα και υπηρεσίες, σε μία ημέρα γεμάτη γεύσεις, αρώματα, μουσική και εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, όσοι βρεθούν εκεί θα συναντήσουν ποικιλία από είδη σπιτιού-κουζίνας, είδη ένδυσης & υπόδησης, είδη καθαριότητας, χαρτικά, είδη πάρτι αλλά και βιβλία και παιχνίδια.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο διάσημος chef Άκης Πετρετζίκης με την ομάδα του, σε ένα ανοιχτό σε όλους tasting session, θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους απολαυστικές δημιουργίες από τη σειρά των έτοιμων γευμάτων ΑΒ. Παράλληλα, ο Hit FM και ο Athens Dee Jay 95.2, θα «ντύσουν» μουσικά αυτήν την ξεχωριστή εκδήλωση και θα προσθέσουν μία -ή και περισσότερες- νότες ζωντάνιας για όλους όσοι θα βρίσκονται στο ανανεωμένο Mega ΑΒ.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, που θα περιηγηθεί στα τμήματα του καταστήματος και θα ενημερώνει τους παρευρισκόμενους για όσα λαμβάνουν χώρα ήδη, αλλά και για όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια της εκδήλωσης. Επιπλέον, 300 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά δώρα, συμμετέχοντας στον Τροχό της Τύχης. Ακόμη, από την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, θα ισχύσει 10% έκπτωση για όλους όσοι θα κάνουν τα ψώνια τους στο ανανεωμένο Mega ΑΒ στην Εθνική.

Related posts

Ideal: Στις 23 Ιουνίου η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου

admin

Χρυσό βραβείο για τη Νέα Οδό στα Hellenic Responsible Business Awards

admin

Πτώση τζίρου 12,5% το 2020 για τη Unibios

admin

ΟΤΕ: Αύξηση εσόδων και λειτουργικών κερδών το β΄τρίμηνο

admin

Premia Properties: Αυξημένα έσοδα και κέρδη 6 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο

admin

Attica Group: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

admin

Interlife: Ζημία λόγω επενδυτικών αποτελεσμάτων το 2022

admin

Οι επόμενες κινήσεις του ΟΤΕ για βιώσιμη ανάπτυξη

admin

Ξεκινά η τουριστική επένδυση Μπορίσοφ στην Ελούντα

admin