Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννούλης: Η ακρίβεια δεν αντιμετωπίζεται ούτε με καρτελάκια ούτε με αναρτήσεις στο διαδίκτυο

«Οι πολίτες αναμένουν ουσιαστικές παρεμβάσεις, που θα χτυπούν την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια στη ρίζα τους», σημειώνει ο τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης για τα τρία μέτρα κατά της ακρίβειας που ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Την ώρα που συνεχίζεται το αμείωτο ράλι των τιμών στα τρόφιμα, με τις ανατιμήσεις να αγγίζουν σταθερά σε μηνιαία βάση το 10%, ο πρωθυπουργός επανεμφανίστηκε στο αγαπημένο του Tik-Tok για να μας παρουσιάσει τρία «μέτρα» κατά της ακρίβειας», σημείωσε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης.

 

Ακολούθως ο τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία υπογράμμισε πως «η ακρίβεια κύριε Μητσοτάκη δεν αντιμετωπίζεται ούτε με καρτελάκια στα σούπερ μάρκετ, ούτε με αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Οι πολίτες αναμένουν -μάταια δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια- ουσιαστικές παρεμβάσεις, που θα χτυπούν την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια στη ρίζα τους».

Καταληκτικά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχης Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανέφερε ότι «δυστυχώς όμως η κυβέρνηση σας, επιλέγοντας το ρόλο του απλού παρατηρητή, υποβοήθησε και συνεχίζει να υποβοηθά την εκρηκτική άνοδο των τιμών, φέρνοντας σε απόγνωση τα νοικοκυριά που δεν μπορούν πλέον να καλύψουν βασικές τους ανάγκες».​

Related posts

Τουρκικά ΜΜΕ: Πώς σχολίασαν τον θερμό εναγκαλισμό Τσαβούσογλου – Δένδια

admin

Νέος αντιπολιτευτικός πόλος από τον Τεμπονέρα

admin

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ενόχληση για την τραπ και το ringtone στο κινητό από το… Star Wars

admin

Ευρεία σύσκεψη στην Κατεχάκη για τη βία στα γήπεδα

admin

Ταγίπ Ερντογάν: Θα γιορτάσει τη νίκη του στην Αγία Σοφία

admin

Σε «σκοτοδίνη» ο Κοντονής από τον φάκελο Novartis

admin

Πρώτη συνάντηση Μητσοτάκη – Τσούνη

admin

Οικονόμου: Το πλαφόν στις τιμές ενέργειας δεν θα έχει αποτέλεσμα

admin

Δεν παραδίδει την έδρα στη ΝΔ ο Πάτσης

admin