Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας πρόσφερε η Καλλιμάνης

Η Καλλιμάνης-Dardanel Greece, ανταποκρινόμενη στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά οι συμπολίτες μας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, δρομολογεί την αποστολή προϊόντων της, ώστε να αξιοποιηθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών στην περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία προχώρησε στη δωρεά 162 κιβωτίων με 2.000 συσκευασίες τόνου Καλλιμάνης, μακράς διαρκείας, συνολικού βάρους άνω των 500 κιλών: η επιλογή των συγκεκριμένων προϊόντων τόνου έγινε σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες, τόσο για την αυξημένη διατροφική τους αξία, αλλά και για τη δυνατότητά τους να μεταφερθούν, να αποθηκευτούν και να διατεθούν με πλήρη ασφάλεια.

Επιπλέον, καθώς οι βασικές υποδομές της ευρύτερης περιοχής έχουν πληγεί σοβαρά, η εταιρεία ανέλαβε και τη δωρεά πάνω από 1.000 μπουκαλιών εμφιαλωμένου νερού, για να συνεισφέρει στις προσπάθειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την κάλυψη αυτής της βασικής ανάγκης. Η αποστολή των προϊόντων στο συντονιστικό κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας ολοκληρώθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου, με τη συνδρομή των οδηγών της Καλλιμάνης, που ανέλαβαν εθελοντικά την εκτέλεση της διαδρομής.

Η Όλγα Διαμαντή, υπεύθυνη HR της Καλλιμάνης, δήλωσε σχετικά:

«Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε στις τεράστιες προσπάθειες στήριξης που γίνονται από κράτος και ιδιώτες, στα θύματα της κακοκαιρίας Daniel. Στόχος μας παραμένει να έχουμε πάντα θετικό αντίκτυπο στην ελληνική κοινωνία, τόσο σε τοπικό όσο και σε ευρύτερο επίπεδο».

Related posts

Στροφή ελληνικών εταιρειών στην ψηφιακή τεχνολογία

admin

Τιτάν: Το Ίδρυμα Π. & Αλ. Κανελλοπούλου προσχώρησε στην υφιστάμενη σύμπραξη μετόχων, δεν τίθεται θέμα δημόσιας πρότασης

admin

ΔΕΠΑ: Αβαντάζ η καθετοποίηση και η διαφοροποίηση αγορών

admin

Τιτάν: Στις 25 Ιουνίου η αποκοπή μερίσματος €0,85/μετοχή

admin

Τυχερός κέρδισε πάνω από €850.000 στο Τζόκερ

admin

Στην κορυφή της Ευρώπης το αεροδρόμιο της Αθήνας στα βραβεία Routes Europe 2024

admin

«Πράσινες» δράσεις σε Υμηττό και Χανιά από την Teleperformance Greece

admin

Συμφωνία GENESIS Pharma με Deciphera για την εμπορική διάθεση του Ripretinib σε 14 αγορές

admin

Κλείνει το ντιλ της Vivartia για τη Δωδώνη

admin