Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απευθείας σύνδεση Βαρσοβίας – Αθήνας από τη LOT Polish Airlines

Η LOT Polish Airlines ξεκίνησε την απευθείας σύνδεση μεταξύ Βαρσοβίας και Αθήνας. Τα αεροσκάφη του πολωνικού εθνικού αερομεταφορέα, θα πετούν προς την Αθήνα καθημερινά, από τις 11 Απριλίου 2024 στις 10 π.μ. Η πτήση προς την ελληνική πρωτεύουσα αναμένεται να έχει διάρκεια 2 ώρες και 40 λεπτά, ενώ η πτήση επιστροφής 2 ώρες και 35 λεπτά.

Η σύνδεση μεταξύ του αεροδρομίου Chopin με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών θα πραγματοποιείται με Embraer 195, Boeing 737-800 και 737 MAX 8. Οι πτήσεις από την Αθήνα θα είναι καθημερινές, με την πτήση επιστροφής να αναχωρεί στις 2:25 μμ.

«Η σύνδεση με την Αθήνα επιτρέπει στους επιβάτες της LOT Polish Airlines να ταξιδεύουν στην καρδιά της Ελλάδας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι Πολωνοί έχουν ήδη εξοικειωθεί με τα ελληνικά νησιά, αλλά έφτασε πλέον η στιγμή να επισκεφθούν τη γοητευτική ηπειρωτική πλευρά της Ελλάδας, το ίδιο πλούσια σε ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά. Σίγουρα, το κοινό στοιχείο μεταξύ της Ελλάδας και της LOT είναι η απαράμιλλη φιλοξενία τους – για αυτό και θα ήθελα να σας προσκαλέσω όλους σε μια από τις πτήσεις μας», δήλωσε ο Michał Fijoł, CEO της LOT Polish Airlines.

Η επανέναρξη των πτήσεων προς την Αθήνα, πατρίδα του Ολυμπισμού και του σύγχρονου πολιτισμού, επισημαίνει την εκτίμηση της LOT Polish Airlines προς τους λάτρεις του αθλητισμού, καθώς η εταιρεία προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το επόμενο έτος.

«Εδώ και πολλά χρόνια, η LOT Polish Airlines συνεργάζεται με τις Ολυμπιακές Επιτροπές και αυτό απεικονίζεται και στον αυξημένο αριθμό κρατήσεων για τους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Με δεδομένη την αυξημένη χωρητικότητα στο αεροδρόμιο του Παρισιού, οι πτήσεις της Πέμπτης θα διοχετεύονται στο αεροδρόμιο της Βαρσοβίας αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους επιβάτες τις καλύτερες διασυνδέσεις, συμπεριλαμβανομένων των transit γκρουπ των επιβατών, που θα ταξιδεύουν για τους Ολυμπιακούς είτε ως φίλαθλοι είτε ως αθλητές», δήλωσε ο Filip Biniewicz, Head of Group Offering Strategy Department, LOT Polish Airlines.

Η Αθήνα δεν είναι η μοναδική νέα προσθήκη στο δίκτυο πτήσεων της LOT Polish Airlines. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Πολωνίας θα επαναφέρει τις πτήσεις από το Ράντομ προς την Πρέβεζα και τα Τίρανα και θα ξεκινήσει επίσης πτήσεις προς την Ποντγκόριτσα και την Οχρίδα για τη θερινή περίοδο του 2024.

Εισιτήρια για όλες τις πτήσεις της LOT Polish Airlines διατίθενται μέσω καναλιών πώλησης στα lot.com, LOT Contact Centres και στα LOT Travel offices

Related posts

Aegean: Πάνω από 1 εκατ. επιβάτες τον πρώτο μήνα της νέας καλοκαιρινής περιόδου

admin

Celestyal Cruises: Tο νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας 2022–2023

admin

Ελλάκτωρ: Ιούλιο ολοκληρώνεται η αύξηση κεφαλαίου των 120 εκατ.

admin

Ενδιαφέρον Intrakat για τον 2o γύρο του διαγωνισμού της Αττικής Οδού

admin

Εργο για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ολοκλήρωσε η Space Hellas

admin

Σειρά κορυφαίων διακρίσεων απέσπασε η Coffee Island

admin

Folli Follie: Εχασε τη μάχη για το πακέτο της Dufry

admin

Prodea Investments: Προς έκδοση ομολόγου 250 εκατ. ευρώ

admin

Νέα cloud πλατφόρμα οργάνωσης λογιστικών γραφείων από την Prosvasis

admin