Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμος να παραιτηθεί ο Βορίδης για τον γάμο ομόφυλων – Στόχος να το ψηφίσουν οι υπουργοί

Έτοιμος να παραιτηθεί δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, επιμένοντας στη θέση του κατά του νομοσχεδίου που θα έρθει στη Βουλή για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

«Ε, δεν θα χάσει η βενετιά βελόνι. Θα αναλάβει κάποιος άλλος. Μια δουλειά είναι και αυτή, στις δουλειές συμβαίνουν διάφορα», σημείωσε ο Μάκης Βόριδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει ότι το επιχείρημα της ισότητας ετερόφυλων και ομόφυλων ζευγαριών δεν ισχύει, επικαλούμενος απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

«Το Δικαστήριο απεφάνθη ότι δεν υπάρχει προσβολή της ισότητας γιατί η νομοθεσία είναι διαπλασμένη να προστατεύει την οικογένεια και όχι τα ομόφυλα ζευγάρια», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Σημειώνεται ότι ο Μάκης Βορίδης αναφέρεται σε πλήθος ζητημάτων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα της Κυριακής» που θα κυκλοφορήσει αύριο 14 Ιανουαρίου.

Διήμερο μασάζ από το Μέγαρο Μαξίμου στους «γαλάζιους» βουλευτές

Ο Άκης Σκέρτσος θα είναι εκείνος που θα καταθέσει το επίμαχο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και θα ξεκινήσει την ενημέρωση και συζήτηση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in, οι βουλευτές θα χωριστούν σε δύο ομάδες για να ενημερωθούν, με βάση το αρχικό του επωνύμου τους. Στόχος του Μέγαρου Μαξίμου είναι να ψηφιστεί από όλο το υπουργικό συμβούλιο το νομοσχέδιο.

Σε σχέση με τη νέα παρέμβαση Σαμαρά, το Μέγαρο Μαξίμου απαντά πως είναι γνωστές και αναμενόμενες οι θέσεις του πρώην πρωθυπουργού.

Related posts

Στο Μάτι την Τετάρτη Μητσοτάκης και Αναστασιάδης

admin

Ερντογάν: Συνεχίζει το προεκλογικό παζάρι και ανοίγει νέα μέτωπα – Γιατί συγκαλεί εκτάκτως το Συμβούλιο Ασφαλείας

admin

Σαμαράς: «Η απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη βυθίζει σε απέραντη θλίψη τους πάντες»

admin

Ο «οδικός χάρτης» της Αθήνας στα ελληνοτουρκικά – Οι προσδοκίες και οι «παγίδες»

admin

Αντιμέτωπος με την ιστορία και τις βαριές ευθύνες του

admin

Εργασιακό νομοσχέδιο: Σε δημόσια διαβούλευση – Οι διατάξεις του

admin

Έφη Αχτσιόγλου: «Παίρνουμε την υπόθεση του ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια μας»

admin

ΑΠΘ: Στα άκρα πάει την κόντρα με τους φοιτητές ο πρωθυπουργός – Διώκουν τους 49 συλληφθέντες

admin

ΗΠΑ: Ισχυρότερη από ποτέ η σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας, τονίζει ο Λευκός Οίκος

admin