Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

HHG: Διπλή διάκριση για την εφαρμογή «my-Ygeia» στα ΔΕΗ Βite Awards

Ο Όμιλος Hellenic Healthcare Group (HHG), απέσπασε δύο βραβεία στα ΔEΗ BITE Awards 2023, στον πιο σημαντικό θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα, που διεξήχθη για 12η χρονιά από την Boussias Events υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην τελετή βράβευσης φιλοξενήθηκαν περισσότερα από 650 στελέχη του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) που πρωτοπορούν στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Ο Όμιλος HHG βραβεύτηκε σε δύο κατηγορίες για την εφαρμογή του ηλεκτρονικού φακέλου υγείας ασθενή «my-Ygeia», στον πυλώνα «Βραβεία σε Επιχειρήσεις για Βέλτιστη Χρήση / Αξιοποίηση των ICTs». Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτρος Παπαχρήστου, Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων HHG, παρέλαβε το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία «Νέες Τεχνολογικές Τάσεις σε Εφαρμογές & Υπηρεσίες» για το κινητό και το Αργυρό Βραβείο στην Κατηγορία «Εξειδικευμένες Κλαδικές Εφαρμογές» στον τομέα της Υγείας.

Η ηλεκτρονική εφαρμογή «my-Ygeia» αποτελεί τον προσωπικό φάκελο υγείας για κάθε ασθενή, με άμεση και απλή πρόσβαση στα ιατρικά του αρχεία από τα θεραπευτήρια του Ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ και Creta Inter Clinic), καθώς και τα διαγνωστικά κέντρα Healthspot.

Μέσω ενός ψηφιακού περιβάλλοντος που είναι φιλικό προς τον χρήστη, η εφαρμογή παρέχει μοναδικές δυνατότητες σε πραγματικό χρόνο για ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, καθώς και για τη διαχείριση και αποστολή ιατρικών δεδομένων και εξετάσεων στον επιλεγμένο γιατρό του ασθενούς, από οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή υπολογιστή, πάντα με την απαραίτητη προστασία των προσωπικών του δεδομένων.

Related posts

ΟΠΑΠ: Ανω των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα, λέει η Merit

admin

Performance Technologies: Αύξηση 40% στον κύκλο εργασιών

admin

Minerva: Στο 6,697% ανέβασε το ποσοστό της η Χρυσούλα Ανεζουλάκη

admin

Optima Bank: Κέρδη 103 εκατ. ευρώ, πρόταση για μέρισμα €0,44 ανά μετοχή

admin

Deca Investments: Απέκτησε πλειοψηφική συμμετοχή στην εταιρία γαλακτοκομικών Leader

admin

Axia: Εκτινάσσει στα 21,2 ευρώ την τιμή στόχο για τη ΓΕΚ Τέρνα

admin

ΟΠΑΠ Forward: Νέες άμεσες θέσεις εργασίας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα

admin

Byte: Ο Βυζάντιος Σπυριδογεώργης νέος πρόεδρος και CEO

admin

Νέες ψηφιακές υπηρεσίες από τη ΔΕΗ

admin