Image default
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ

Attica Group: Το ποσοστό της Strix Holdings μετά την ΑΜΚ

Attica Group: Το ποσοστό της Strix Holdings μετά την ΑΜΚ

H «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής η «Εκδότρια») ανακοίνωσε τα ακόλουθα, σύμφωνα με το Ν.3556/2007, και βάσει γνωστοποιήσεων που έλαβε στις 12/12/2023 σχετικά με μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου επί μετοχών της:

  1. Σύμφωνα με την γνωστοποίηση που έλαβε η Εκδότρια για λογαριασμό του υπόχρεου προσώπου γνωστοποίησης κ. MUBASHIR MUKADAMαπό την STRIX HOLDINGS(GP) LIMITED, την 8/12/2023, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια που κατέχει έμμεσα ο κ. MUBASHIR MUKADAM σημείωσε μεταβολή μεγαλύτερη του 3% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια, κατόπιν της ολοκλήρωσης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της Εκδότριας.

Συγκεκριμένα, την 8/12/2023 άρχισε η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών 27.358.350 νέων άυλων κοινών, ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών ονομαστικής αξίας €0,30 η καθεμία, που εκδόθηκαν λόγω της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου της Εκδότριας (εφεξής η «Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου») συνεπεία της συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρείας ΑΝΩΝΥΜΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. (εφεξής «ΑΝΕΚ») από την Εκδότρια και οι οποίες κατανεμήθηκαν στους μετόχους της ΑΝΕΚ. Ακολούθως της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το μετοχικό κεφάλαιο της Εκδότριας διαιρείται σε 243.164.193 άυλες, κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές, ονομαστικής αξίας εκάστης €0,30.

Συνεπώς, την 8/12/2023:

Α) H MIG SHIPPING S.A. η οποία ελέγχεται εμμέσως από τον MUBASHIR MUKADAM κατέχει άμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 61,305% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Σύμφωνα με την από 18/9/2023 γνωστοποίηση της STRIX HOLDINGS (GP) LIMITED για λογαριασμό του MUBASHIR MUKADAM προς την Εκδότρια, η MIG SHIPPING S.A. κατείχε άμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 69,0772% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Επομένως, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της MIG SHIPPING S.A. κατήλθε του ορίου των 2/3 και μειώθηκε περισσότερο από 3%.

Β) Η STRIX HOLDINGS L.P. η οποία ελέγχεται εμμέσως από τον MUBASHIR MUKADAM κατέχει άμεσα και έμμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 86,704% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Σύμφωνα με την από 18/9/2023 γνωστοποίηση της STRIX HOLDINGS (GP) LIMITED για λογαριασμό του MUBASHIR MUKADAM προς την Εκδότρια, η STRIX HOLDINGS L.P. κατείχε άμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 97,52% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Επομένως, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της STRIX HOLDINGS L.P. μειώθηκε περισσότερο από 3%.

Επομένως, ο κ. MUBASHIR MUKADAM κατέχει έμμεσα 210.833.306 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 86,704% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Σύμφωνα με την από 18/9/2023 γνωστοποίηση της STRIX HOLDINGS (GP) LIMITED για λογαριασμό του MUBASHIR MUKADAM προς την Εκδότρια, ο MUBASHIR MUKADAM κατείχε έμμεσα 210.459.397 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 97,52% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Συνεπώς, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου του MUBASHIR MUKADAM μειώθηκε περισσότερο από 3%.

  1. Σύμφωνα με την γνωστοποίηση που έλαβε η Εκδότρια για λογαριασμό του υπόχρεου προσώπου γνωστοποίησης «BLANTYRE CAPITAL(CAYMAN) LTD», από την STRIX HOLDINGS(GP) LIMITED, την 8/12/2023 το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια που κατέχει έμμεσα η «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD», σημείωσε μεταβολή μεγαλύτερη του 3% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στην Εκδότρια, κατόπιν της ολοκλήρωσης της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Συγκεκριμένα, την 8/12/2023:

Α) H MIG SHIPPING S.A. η οποία ελέγχεται εμμέσως από την «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD», κατέχει άμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 61,305% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Σύμφωνα με την από 18/9/2023 γνωστοποίηση της STRIX HOLDINGS (GP) LIMITED για λογαριασμό της «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD», προς την Εκδότρια, η MIG SHIPPING S.A. κατείχε άμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 69,0772% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Επομένως, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της MIG SHIPPING S.A. κατήλθε του ορίου των 2/3 και μειώθηκε περισσότερο από 3%.

Β) Η STRIX HOLDINGS L.P. η οποία ελέγχεται εμμέσως από την «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD», κατέχει άμεσα και έμμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 86,704% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Σύμφωνα με την από 18/9/2023 γνωστοποίηση της STRIX HOLDINGS (GP) LIMITED για λογαριασμό της «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD», προς την Εκδότρια, η STRIX HOLDINGS L.P. κατείχε άμεσα μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 97,52% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Επομένως, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της STRIX HOLDINGS L.P. μειώθηκε περισσότερο από 3%.

Επομένως, η «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD» κατέχει έμμεσα 210.833.306 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούν σε ποσοστό 86,704% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Σύμφωνα με την από 18/9/2023 γνωστοποίηση της STRIX HOLDINGS (GP) LIMITED για λογαριασμό της «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD» προς την Εκδότρια, η «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD» κατείχε έμμεσα 210.459.397 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην Εκδότρια που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 97,52% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εκδότριας. Συνεπώς, το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου της «BLANTYRE CAPITAL (CAYMAN) LTD» μειώθηκε περισσότερο από 3%.

#Attica_AE_Συμμετοχών #STRIX_HOLDINGS

Related posts

Ιατρικό Αθηνών: Διανομή μερίσματος €0,03 ανά μετοχή

admin

Ευρωσύμβουλοι: Από 6 Νοεμβρίου σε διαπραγμάτευση 250.000 νέες μετοχές

admin

Noval: Πήρε παράταση η εισαγωγή στο Χ.Α.- Η νέα ημερομηνία

admin

Κοντά στην είσοδό του στον FTSE Russell ο ΔΑΑ

admin

Η ΕΛΓΕΚΑ ανακοίνωσε τζίρο €145,2 εκατ. στο εννεάμηνο

admin

Flexopack: Διψήφια αύξηση τζίρου, EBITDA και κερδών το 2022

admin

Έλαστρον: Στα 87,6 εκατ. ευρώ ο τζίρος εξαμήνου

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα €54,7 εκατ. τα αυξημένα κέρδη εξαμήνου

admin

Λάμψα: «Εκτόξευση» πωλήσεων 202,20% για το King George στο εννεάμηνο

admin