Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρόνος

«Δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο στον ΣΥΡΙΖΑ», παραδέχθηκε η Ολγα Γεροβασίλη. «Αυτό που γίνεται στο κόμμα τις τελευταίες ημέρες μας ανησυχεί και δεν μας τιμά. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή αλλά χρειάζεται χρόνος», εξήγησε. Είναι μια γραμμή ανάλυσης αυτή. Υπάρχει όμως κι η αντίθετη. Εκείνη που βασιζόμενη στην προυστική σκέψη λέει ότι ο χρόνος ο οποίος αλλάζει τους ανθρώπους και τα κόμματα, δεν αλλάζει την εντύπωσή μας ούτε για τους πρώτους, ούτε για τα δεύτερα.

Τρολ

Τελικά, ο Πάνος Σκουρλέτης το αποφάσισε. Θα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ Πεν Νταλαούρα. Λογικό, η φράση «και τώρα οι δυο μας και πάλι τρελό αγόρι» διαβάζεται και σαν έμμεση απειλή. Πάντως, αν κι αυτού του είδους τα συριζαϊκά εσωκομματικά αφήνουν παγερά αδιάφορους τους ψηφοφόρους, οι νεοδημοκράτες φαίνεται να το διασκεδάζουν που τα αριστερά ανώνυμα ντόπερμαν τώρα δαγκώνουν «συντρόφους».

Φορτίο

Ο Γιώργος Τσίπρας έδωσε στον Σπίρτζη το ελεύθερο να πάει στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι κατά τα λεγόμενά του ένα «φθαρμένο κόμμα». Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι το δικό του κόμμα δεν έχει κανέναν λόγο να «φορτωθεί αυτό το αρνητικό φορτίο». Εντάξει, επειδή ο εν λόγω συριζαίος κατάλαβε μια φορά – μετά την εθνική κάλπη του Μαΐου – ότι δεν βρέχει εκεί στην Κουμουνδούρου αλλά τους φτύνουν, δεν σημαίνει πως θα το καταλαβαίνει και συνέχεια.

Καλύτεροι

«Ο κεντρικός πυλώνας των αποσπασματικών σας πρωτοβουλιών είναι διατάξεις που εξυπηρετούν τα δικά σας παιδιά», είπε από κοινοβουλευτικού βήματος, απευθυνόμενος στους γαλάζιους, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης προτού τονίσει ότι το κόμμα του θέλει στη διοίκηση τους καλύτερους, «όχι τους καλύτερους νεοδημοκράτες». Σύμφωνοι. Απλά, για την ιστορία, να υποσημειώσουμε ότι σ’ αυτή τη διακυβέρνηση οι περισσότεροι απ’ τους καλύτερους είναι πρώην πασόκοι.

Related posts

Ιδανικοί αυτόχειρες

admin

Μπάιντεν: Ηγετικός ο ρόλος της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας

admin

Τζανακόπουλος: Η διάσπαση καλλιεργήθηκε από τον Κασσελάκη και την ομάδα του

admin

ΟΗΕ: Πώς δικαιολογεί η Ελλάδα την απουσία από την ψηφοφορία του ΟΗΕ για την ανθρωπιστική εκεχειρία

admin

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης – Στηρίχτηκε από όλα τα κόμματα

admin

Η παρουσία Σόλτς στη Σύνοδο της Θεσσαλονικης και τα μηνύματα στην Τουρκία

admin

Μητσοτάκης: Ερχονται μέτρα κατά της αισχροκέρδειας και πρόστιμα για την κατάχρηση της πρακτικής των εκπτώσεων

admin

Μετρούν κόστος και ζημιές από τρία μέτωπα

admin

1.300 υπογραφές σε μανιφέστο αγωνίας και νέου χώρου

admin