Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τρεις εξαγορές ανακοίνωσε η ελληνική Upyachting Management

Η Εισηγμένη εταιρεία στην ΝΕΑ αγορά του Κυπριακού χρηματιστηρίου UPYACHTING MANAGEMENT PLC (TICKER ΓΙΩΤ), ανακοινώνει οτι στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης της για το 2024, θα προβεί σε μια σειρά από εξαγορές εταιρειών του κλάδου, με σκοπό την δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου από συμμετοχές σε επιτυχημένες εταιρείες καθώς και startups απο την Ελλάδα και την Ευρώπη, στις οποίες σε συνέχεια, με

περαιτέρω Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου θα διευρύνει το ποσοστό της σε αυτές.

Οπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό οτι ενόψει του προγραμματισμένου επενδυτικού Road Show της εισηγμένης σε :

· ΑΘΉΝΑ, ATHENS MONEY SHOW (19-21 ΑΠΡΙΛΊΟΥ),

· ΛΟΝΔΊΝΟ, LONDON VC FUNDING DAY (22-24 ΑΠΡΙΛΊΟΥ),

· ΠΌΡΟΣ, EAST MED YACHT SHOW (27-28 ΑΠΡΙΛΊΟΥ),

· ΝΑΥΠΛΙΟ, MEDITERRANEAN YACHT SHOW (29-30 ΑΠΡΙΛΊΟΥ),

· ΛΕΜΕΣΌ, LIMASSOL BOAT SHOW (23-25 ΜΑΐΟΥ),

έχει ήδη υπογράψει MOU για την εξαγορά ποσοστών σε 3 ήδη εταιρείες στον τομέα του Yachting υψηλής Τεχνολογίας, ενώ εξετάζει να εντάξει στο pipeline των εξαγορών της άλλες 2 εταιρίες απο την Βόρεια Ευρώπη.

Οι εταιρείες αυτές είναι :

1. Η RHOE YACHTING ENERGY AS A SERVICE

Πρόκειται για μία πλατφόρμα διαχείρισης ενός pay-per-use δικτύου εναλλάξιμων μπαταριών για ηλεκτρικά πλοία μικρών αποστάσεων το οποίο συνδέει άμεσα το κόστος της μπαταρίας με τη χρήση της. Χάρη στους καινοτόμους αλγόριθμους που ενσωματώνει, η πλατφόρμα διαχειρίζεται το σύστημα εναλλασσόμενων μπαταριών, μεταφέρει πληροφορίες, ενώ την ίδια στιγμή αποφασίζει και παρέχει οδηγίες. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζει πως ο τελικός χρήστης θα έχει την καθαρή ενέργεια που χρειάζεται, τη χρονική στιγμή που τη χρειάζεται, στο σημείο που τη χρειάζεται και σε ανταγωνιστική τιμή.

2. H NEREID

Είναι μια start-up πλατφόρμα που περιλαμβάνει ένα σύστημα διαχείρισης μαρίνας και υποστηρικτικά χαρακτηριστικά για τους ιδιοκτήτες σκαφών. Η πλατφόρμα αυτή συνδυάζει εξαιρετικά αυτοματοποιημένο λογισμικό, εύχρηστη διεπαφή που απαιτεί μόνο μερικά κλικ από τους χρήστες, λεπτομερής πλοήγηση στις μαρίνες και υψηλά πρότυπα ασφαλείας για όλους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ευελιξία και επεκτασιμότητα μέσω cloud.

3. CΑPTAIN ΒΟΟΚ

Το CaptainBook είναι ένα “όλα σε ένα” πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης κρατήσεων , ειδικά σχεδιασμένο για την βελτιστοποίηση λειτουργιών, για εμπειρίες και δραστηριότητες στο νερό. Ανεπτυγμένο από αφοσιωμένους ιστιοπλόους, ενσωματώνει μια βαθιά κατανόηση του τομέα δραστηριοτήτων στη θάλασσα. Με πελάτες σε περισσότερες από 12 χώρες, το CaptainBook επαναπροσδιορίζει τη διαδικασία κράτησης για τις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου. Η καινοτόμος προσέγγισή του και η αξιόπιστη πλατφόρμα του το καθιστούν την προτιμώμενη επιλογή για τις επιχειρήσεις που ξεπερνούν τους ανταγωνιστές τους.

Η επίσημη παρουσίαση των εταιριών του νέου χαρτοφυλακίου συμμετοχών της εισηγμένης, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 20/4/24 στο ξενοδοχείο Athens Marriott.

Related posts

Νέο ξενοδοχειακό deal για Παπαλέκα-Prodea

admin

Αναβαθμίζεται το άσυλο ανιάτων με δωρεά επίπλων από την Praktiker Hellas

admin

Skyline: To business plan και οι υπεραξίες

admin

Wolt: Δωρεάν ιδιωτική ασφάλιση για όλους τους συνεργάτες διανομής

admin

ΟΠΑΠ: Σειρά μέτρων για τη στήριξη 3.800 πρακτορείων

admin

Alpha Bank: Χρηματοδότηση 12 εκατ. για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Κωτσόβολος

admin

Χορηγός των Finance & Accounting Awards ο όμιλος Epsilon Net

admin

BBF: 20+1 οικιστικά projects στην Αθήνα από τον κυπριακό developer

admin

ΑΔΜΗΕ: Τεχνική συνάντηση με τον διαχειριστή της Κύπρου για τη διασύνδεση

admin