Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραπεζίτες

Απαντώντας στον Κασσελάκη που χαρακτήρισε τους νεοαριστερούς αυλικούς των τραπεζών, η Εφη Αχτσιόγλου τον κάλεσε να μελετήσει τη σύγχρονη ιστορία της Αριστεράς. Οπως είπε, αν έκαναν τον κόπο οι συνεργάτες του να τον ενημερώσουν, θα ήξερε ότι οι τραπεζίτες νιώθουν σχεδόν στοχοποιημένοι από εκείνη και τους συνοδοιπόρους της. Μπορεί. Αλλά αυτού του είδους η αντιπαράθεση μεταξύ των πρώην συντρόφων για το ποιος την έχει πιο μεγάλη την αριστερή ψυχή είναι αδιάφορη για τα εκλογικά ακροατήρια που δεν ανήκουν στο συριζαϊκό 17,83%.

Μάχη

Ο Αλέξης Χαρίτσης δεσμεύτηκε ότι «η Νέα Αριστερά θα δώσει τη μάχη, μέσα και έξω από τη Βουλή, για να μην περάσει το νομοσχέδιο της ΝΔ (σ.σ.: για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων) και να ανοίξει μια σοβαρή, συντεταγμένη συζήτηση για αυτό που όντως χρειάζεται η χώρα μας: την αναγέννηση της δημόσιας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης». Το καταθέτω στα πρακτικά για να μη νομίζει κανείς ότι όντως χωρίζει μια άβυσσος όσους έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ με αυτούς που έμειναν.

Ψεκ

Ο αρχηγός της Νίκης προσβλήθηκε επειδή ο Παύλος Χρηστίδης χαρακτήρισε τις απόψεις του «ψεκ», οπότε τον αποκάλεσε «ανιστόρητο». Ανέφερε, μάλιστα, ότι εκείνον και τους ομοϊδεάτες του δεν τους ενοχλεί «η γνωστή τακτική εξόντωση διά της γραφικότητας» γιατί είναι «άνθρωποι της φιλοπατρίας, της πίστης και της ακεραιότητας του χαρακτήρα». Δεν αμφιβάλλει κανείς. Για όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τους, άλλωστε, ενδέχεται να κινδυνεύσουν απ’ τους καλικάντζαρους τώρα που τα νερά θα είναι αβάφτιστα.

Μήνυμα

Ο Δημήτρης Καιρίδης είναι περήφανος που υπερψηφίστηκε η τροπολογία η οποία φέρει το όνομά του. Διαπίστωσε μάλιστα ότι πέτυχαν εκεί που απέτυχε ο Μακρόν και έστειλαν «ισχυρό μήνυμα στην υπόλοιπη Ευρώπη ότι μπορεί να είσαι πολύ αυστηρός στο μοντέλο της μεταναστευτικής πολιτικής, αλλά ταυτόχρονα και στη διευκόλυνση της νόμιμης μετανάστευσης με όρους που χρειάζεται η ελληνική οικονομία». Δηλαδή, η τελευταία σώθηκε με 30.000 έξτρα εργάτες;

Related posts

Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Τιμή στους αγωνιστές κατά της τυραννίας

admin

Αλβανική επίδειξη δύναμης και στην κηδεία της γιαγιάς Μπελέρη

admin

Το ΠΑΣΟΚ περνά στη δεύτερη θέση

admin

Χάρης Δούκας: «Είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας»

admin

Χατζηδάκης: Τον Ιανουάριο θα καταβληθούν οι αυξήσεις στις συντάξεις

admin

Ανδρέας Δρυμιώτης για ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης προέκυψε λόγω της απελπισίας των ψηφοφόρων

admin

Δεν «σπάνε» τα μπλόκα, φέρνει μέτρα ο Μητσοτάκης – Ανακοινώσεις στη Βουλή για το ρεύμα

admin

«Βραχυκύκλωμα» και από τον Καπνισάκη

admin

ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

admin