Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την Innova Medical εξαγόρασε ο ομιλος Εταιρειών Κώστας Α. Παπαέλληνας

Ο Όμιλος Εταιρειών Κώστας Α. Παπαέλληνας, υλοποιώντας με συνέπεια το αναπτυξιακό του πλάνο και ενισχύοντας περαιτέρω το μοντέλο των στρατηγικών κινήσεων συνεργασίας, ανακοινώνει την εξαγορά της εταιρείας Innova Medical.

Οπως θυμίζει η σχετική ανακοίνωση, η Innova Medical ιδρύθηκε το 1999 στην Αθήνα, με έδρα στη Νέα Ιωνία. Αντικείμενο της εταιρείας αποτελεί η εισαγωγή, εξαγωγή και εμπορία ιατρικών μηχανημάτων και επιστημονικών οργάνων, προσφέροντας ιατρικές λύσεις και μεθόδους θεραπείας. Μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης διεθνώς αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων, όπως οι Candela Medical και Natus Medical Inc., η εταιρεία παρέχει κλινική και τεχνική υποστήριξη σε κάθε στάδιο. Ως αποτέλεσμα της σταθερής και επιτυχούς πορείας της, η Innova Medical σήμερα προσφέρει πληθώρα λύσεων και προϊόντων στους τομείς της Αισθητικής Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής, Νευρολογίας, Ουρολογίας, Γαστρεντερολογίας, Γυναικολογίας και Χειρουργικής.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Innova Medical διευρύνει το φάσμα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει ο Όμιλος Εταιρειών Κώστας Α. Παπαέλληνας, ενισχύοντας τις δραστηριότητές του στον ευρύτερο τομέα της υγείας. Κύρια κριτήρια για την εξαγορά της Innova Medical υπήρξαν η ευκαιρία ενδυνάμωσης των δραστηριοτήτων του Ομίλου στον τομέα της Δερματολογίας και η ολοκλήρωση των λύσεων που προσφέρει στον τομέα των Νοσοκομείων και Κλινικών, που πλέον συμπληρώνονται με την παροχή υψηλής ποιότητας εξοπλισμού και την εφαρμογή τεχνικής και κλινικής υποστήριξης υψηλού επίπεδου.

Η Διοίκηση του Ομίλου, ακολουθώντας το επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης της περιόδου 2010-2023, το οποίο επικεντρώνεται στον συνδυασμό υψηλών ρυθμών οργανικής ανάπτυξης & στοχευμένων εξαγορών, συνεχίζει με συνέπεια την εκτέλεση του επιχειρηματικού της σχεδίου. Κεντρικός στόχος του Ομίλου παραμένει η συνεχής παραγωγή αξίας για το προσωπικό, τους συνεργάτες και τους μετόχους του.

Όπως δήλωσε ο κύριος Κώστας Παπαέλληνας, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Κώστας Παπαέλληνας στην Ελλάδα: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μια εταιρεία όπως η Innova Medical, με βαθιά γνώση και εμπειρία από την 23ετή παρουσία της στην αγορά, εντάσσεται στη μεγάλη οικογένειά μας! Εκτός από τα ποιοτικά brands που αντιπροσωπεύει, όπως η Candela Medical και η Natus Medical, εντάσσονται στον Όμιλό μας και 23 καταρτισμένοι εργαζόμενοι, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία στους τομείς τους. Η εξαγορά αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση και διεύρυνση της παρουσίας μας στον τομέα της υγείας και της ιατρικής τεχνολογίας στην Ελλάδα, και μας δίνει ένα επιπλέον σπουδαίο εφαλτήριο για να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας με επίκεντρο τον άνθρωπο!».

Υπενθυμίζεται ότι ο Όμιλος Εταιρειών Κώστας Α. Παπαέλληνας ιδρύθηκε το 1928 και σήμερα αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στους τομείς της υγείας, των προϊόντων φροντίδας και των τροφίμων. Μέσα από στρατηγικές επενδύσεις και μεγάλες διεθνείς συνεργασίες, πλέον αποτελεί κορυφαίο εισαγωγέα, διανομέα και αποκλειστικό αντιπρόσωπο, σε Ελλάδα και Κύπρο, μιας μεγάλης γκάμας εξελιγμένων προϊόντων, που δίνουν λύσεις στις ανάγκες της καθημερινότητας και ενισχύουν την ποιότητα ζωής.

Related posts

Στους Κουδούνη – Κάλαμος περνά το Kassiopi Project στην Κέρκυρα

admin

Χρυσός χορηγός της ελληνικής αποστολής στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ο ΟΛΠ

admin

Βράβευσε 360 αριστούχους απόφοιτους Λυκείου η HELLENiQ ENERGY

admin

Διπλή διάκριση για την ElvalHalcor στα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα» 2023

admin

Νέες επενδύσεις σχεδιάζει η Centric

admin

Φουρλής: Στα €19,2 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2023

admin

ΜΕΓΑ: Αμείωτη επενδυτική και εξαγωγική δραστηριότητα το 2022

admin

Διπλή διάκριση για την Access Fashion στα Green Brand Awards 2024

admin

Interlife: Ζημιές προ φόρων €14,55 εκατ. έναντι κερδών στο 9μηνο

admin