Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Επίσκεψη

Η επίσκεψη στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Θεσσαλίας ξεκίνησε από τον Παλαμά Καρδίτσας και κατέληξε στη Λάρισα, όπου το πρόγραμμα περιελάμβανε μια συνάντηση με τον νέο  περιφερειάρχη, Δημήτρη Κουρέτα. Ο Αλέξης Χαρίτσης κι η Πέτη Πέρκα που τον συνόδευσε, δούλεψαν χθες. Σε αντίθεση με τους περισσότερους συριζαίους που βρίσκονται ακόμη σε φάση διακοπών – σαν τον αρχηγό τους, ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου από την άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Παρεμβάσεις

Σύμφωνα με τον Χρήστο Γιαννούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ δρομολογεί δύο πολύ σημαντικές παρεμβάσεις για την ακρίβεια και τη στέγη «για να γίνει αντιληπτό ότι υπάρχουν λύσεις όταν υπάρχει η πολιτική βούληση αντιμετώπισης ενός προβλήματος». Δεν ξέρω αν ο συριζαίος βουλευτής αναφερόταν στις καμπάνιες που θα κάνει το κόμμα του. Αλλά εφόσον εννοεί αυτές, να θυμίσω ότι με διαφημιστικές εκστρατείες δεν έλυσε ποτέ κανένας πολίτης τα οικονομικά του προβλήματα.

Σημαία

«Στον Δήμο της Αθήνας μία σημαία υψώνεται και αυτή είναι της Πατρίδας μας της Ελλάδας. Τις σημαίες άλλων κρατών να τις υψώνει ο νέος δήμαρχος στο σπίτι του». Ετσι σχολίασε ο Θάνος Πλεύρης τις παλαιστινιακές σημαίες που κυμάτιζαν στα πλάνα της πρωτοχρονιάτικης γιορτής στο Σύνταγμα. Πάντως, οι εθνικόφρονες τους οποίους προσπαθεί να εκπροσωπήσει δεν ενοχλήθηκαν τόσο ώστε να κατέβουν για ρεβεγιόν στην κεντρική πλατεία της πόλης και να ανεμίσουν τη γαλανόλευκη.

Εκκλησία

Ο Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να απαντήσει για το αν θα επηρεάσει η άποψη του κλήρου το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, και είπε πως «δεν νομοθετεί η Εκκλησία». Ακούγεται γενναία η δήλωση όταν γίνεται από έναν γαλάζιο. Αλλά, μεταξύ μας, η κυβέρνηση δεν έχει να φοβάται τόσο τις εκκλησιαστικές αντιδράσεις στη συγκεκριμένη μεταρρύθμιση όσο εκείνες των εθνοπατέρων που εμφανίζονται σαν εκφραστές της Δεξιάς του Κυρίου, μέσα κι έξω απ’ το κυβερνών κόμμα.

Related posts

Κασσελάκης: Γιατί τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον ψήφισε η μητέρα του

admin

Εχασαν όλοι στο ίδιο συνέδριο

admin

ΤΕΤ Α ΤΕΤ

admin

«Να καταλάβουμε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ» πρότεινε μέλος της Ομπρέλας

admin

«Ο Μπάιντεν επαινεί την Ελλάδα για τον ηγετικό ρόλο στον πόλεμο της Ουκρανίας»

admin

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

admin

Σχέδιο για κόφτη στα κλιματιστικά: Μέχρι πόσους βαθμούς πρέπει να είναι

admin

Τεστ

admin

Υπέρ των ιδιωτικών πανεπιστημίων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης

admin