Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία με θέμα τις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία

Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με θέμα την επερχόμενη εκλογή νέου προέδρου. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 στα γραφεία της οδού Αγίου Κωνσταντίνου.

Το ερχόμενο Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το διαρκές Συνέδριο του κόμματος, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου θα στηθούν οι κάλπες.

Μετά και την έκπληξη από τον Στέφανο Κασσελάκη, συνολικά πέντε είναι οι διεκδικητές της ηγεσίας. Έφη Αχτσιόγλου, Νίκος Παππάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Στέφανος Τζουμάκας και Στέφανος Κασσελάκης είναι οι υποψήφιοι πρόεδροι με την Πολιτική Γραμματεία σήμερα να έχει αναλάβει να καταλήξει στα διαδικαστικά για την εκλογή προέδρου.

Το συνέδριο μετά την εκλογή προέδρου

Μετά και τον δεύτερο γύρο που θα αναδείξει τον νέο πρόεδρο του κόμματος, θα πραγματοποιηθεί συνέδριο το οποίο θα επεξεργαστεί και θα επικαιροποιήσει τις θέσεις και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, «γιατί είναι προφανές ότι πολλά πράγματα πρέπει να αλλάξουν», όπως σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΟ Σωκράτης Φάμελλος.

Ερωτηθείς για τη νέα υποψηφιότητα Κασσελάκη, οι οποία συγκεντρώνει τα βέλη μελών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος είπε ακόμα σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι «προφανώς και ο κ. Κασσελάκης έχει δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα, και όλοι οι υποψήφιοι έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν προτάσεις για να παρουσιάσουν ποια είναι η πρότασή τους».

Και προσέθεσε πως «σαφώς και οι προτάσεις πρέπει να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την πορεία, την εξέλιξη της αριστερής σκέψης, την ‘πολιτική ωρίμανση’ του ΣΥΡΙΖΑ».

Related posts

Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε την ανέγερση νέου νοσοκομείου στην Κω

admin

Τέμπη: Δημοσία δαπάνη οι κηδείες των θυμάτων

admin

Μητσοτάκης: Νέο κύμα κοροναϊού το φθινόπωρο – Το σχέδιο μας για το ΕΣΥ την επόμενη 4ετία

admin

Νίκος Ανδρουλάκης: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να υιοθετήσει την πρόταση του Συμβουλίου για το προσφυγικό»

admin

Ντρίμπλες

admin

Δημοσκόπηση: Εδραιώνεται δεύτερο το ΠΑΣΟΚ – «Παλεύει» με ΚΚΕ για την τρίτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

admin

Το κώλυμα

admin

Αυτογνωσία

admin

Προσφυγικό: Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τους ασυνόδευτους ανήλικους

admin