Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αποτέλεσμα συνεκτικής πολιτικής μιας τετραετίας η πρόοδος

«Η πρόοδος που έχει επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα μιας συνεκτικής οικονομικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας», επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που έχει στη Θεσσαλονίκη με βουλευτές της ΝΔ και εκπροσώπους φορέων.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι βρίσκεται στην πόλη με διπλή ιδιότητα, αυτή του πρωθυπουργού, αλλά και του βουλευτή στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός, που συνοδεύεται από κυβερνητικό κλιμάκιο, έφτασε στις 09:55 στο Διοικητήριο. όπου τον υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης και η πρώτη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη ήταν με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια των συναντήσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πρόοδο των έργων το διάστημα που μεσολάβησε από την περσινή ανάλογη σύσκεψη, ο πρωθυπουργός θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων.

Συναντήσεις πριν τη ΔΕΘ

Οι συναντήσεις του πρωθυπουργού γίνονται λίγες ημέρες πριν την έναρξη της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με τις προσδοκίες να είναι χαμηλές για τις επικείμενες οικονομικές εξαγγελίες της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι περιορισμοί που έχει θέσει το Eurogroup σε γενικευμένα μέτρα στήριξης νοικοκυριών αναγκάζουν το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να προσαρμοστεί ανάλογα και τα όποια μέτρα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ να είναι στοχευμένα και να αφορούν συγκεκριμένες ομάδες του πληθυσμού και με προϋποθέσεις.

Προς το παρόν, πρωθυπουργικοί συνεργάτες «δείχνουν» προς ένα «μεταρρυθμιστικό» σχέδιο στην πρώτη ΔΕΘ του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την επανεκλογή του και πέμπτη συνεχόμενη ως πρωθυπουργού.

Related posts

Ξεκίνησε η συνάντηση Μητσοτάκη με Κασσελάκη στη Βουλή – Δείτε φωτογραφίες

admin

Νέα Δημοκρατία: Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο Γιώργος Αμανατίδης

admin

Χυδαία ανάρτηση για Κασσελάκη από υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του Σγουρού

admin

Θεσσαλονίκη: Επιστολή των γονιών της αδικοχαμένης 21χρονης Εμμας στον πρωθυπουργό

admin

Νοσοκομείο Παπανικολάου: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην πνευμονολογική κλινική

admin

Μιλιτάδης Βαρβιτσιώτης: «Καρφί» σε Σαμαρά – Εντυπωσιάζομαι με τους όψιμους φιλοβασιλικούς

admin

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης

admin

Κινήσεις στη σκακιέρα της Ανατ. Μεσογείου

admin

Ιωάννης Κασουλίδης: «Ερχονται εξελίξεις για την κυπριακή ΑΟΖ»

admin