Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χυδαία ανάρτηση για Κασσελάκη από υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του Σγουρού

Μία αισχρή ανάρτηση, που ακολουθείται και από μία δεύτερη ανάλογης «ποιότητας», έκανε ένας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, για τον Στέφανο Κασσελάκη που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο περί ου ο λόγος, Μιχάλης Μπέλλας, σχολίασε με τον δικό του, κατάπτυστο τρόπο, που μόνο τον ίδιο μπορεί να χαρακτηρίσει, την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με μία ανάρτηση, με την οποία… ντράπηκε και η ντροπή!

Και σαν να μην έφτανε αυτός ο «οχετός» – γιατί σχόλιο αυτό δεν είναι – ο Μπέλλας θεώρησε καλό να ανεβάσει και δεύτερη ανάρτηση, ανάλογου ύφους, με την οποία σχολιάζει, για την ακρίβεια υβρίζει, τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ιδού:

Για τον Μιχάλη Μπέλλα, πολλά δεν γνωρίζουμε, πέρα από το ότι ο ίδιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως περιφερειακού συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού.

Ωστόσο, αρκεί μία ματιά στον λογαριασμό του στο Facebook, για να κατανοήσει κανείς πως, εκτός από τις ομοφοβικές, υβριστικές και φασιστικές του αντιλήψεις, είναι και… ολίγον ψεκασμένος.

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτησή του για την συνάντηση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, με τον Ουκρανό ομόλογό της, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην οποία σχολιάζει το φόρεμα της Προέδρου και τι αυτό «συμβολίζει» κατά τον Μιχάλη Μπέλλα.

Όπως γράφει ο ίδιος, «ίσως να μην το προσέξατε με πρώτη ματιά ή ίσως πάλι να μην αναρωτηθήκατε πού βρήκε αυτό το περίεργο φορεματάκι η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας; Για να μην σας μένουν απορίες, και επειδή τίποτε δεν είναι τυχαίο, ενώ τα σύμβολα και οι συμβολισμοί παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στην υποσυνείδητη πλύση εγκεφάλου, που εν τέλει είναι ο σκοπός ΤΟΥΣ, σας επισημαίνω ότι το «αμπιγιέ» φορεματάκι έχει τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας. Και δεν συνέβη το «αυτό βρήκε, αυτό έβαλε»…

»Το ότι επίσης το φόρεμα έχει κάποια εξάγωνα, όπως τα κελιά της κυψέλης και μέσα σε αυτά τα εξάγωνα υπάρχουν κάποια σχήματα που ομοιάζουν με ανεμογεννήτριες είναι μάλλον ΜΗ ΤΥΧΑΙΕΣ συμπτώσεις.
ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ………
ΜΗΝ ΚΑΘΕΥΔΕΤΕ……….»

Την αποπομπή του από το ψηφοδέλτιο Σγουρού ζητά ο Ιωακειμίδης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με ανάρτησή του, καταδικάζει απερίφραστα την «χυδαία και ομοφοβική ανάρτηση» Μπέλλα και ζητά την «άμεση αποδοκιμασία και αποπομπή του από τον κ. Σγουρό».

«Η χυδαία και ομοφοβική ανάρτηση του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου του κ. Σγουρού, Μιχάλη Μπέλλα, απλά επιβεβαιώνει ότι ο ρατσισμός και η ομοφοβία δεν περιορίζονται μόνο στην ακροδεξιά», υπογραμμίζει ο κ. Ιωακειμίδης.

Και προσθέτει πως «είναι χρέος όλων μας αντίστοιχα φαινόμενα να απομονώνονται και να καταδικάζονται χωρίς αστερίσκους. Το ελάχιστο που περιμένουμε είναι η άμεση αποδοκιμασία και η αποπομπή του από τον κ. Σγουρό».

Related posts

ΕΚΑΒ: Ποιο είναι το σχέδιο για την ενίσχυσή του κατακαλόκαιρο

admin

Εντείνεται η δυσφορία της Άγκυρας για το εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ελλάδας

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Προσέγγιση για να χαμηλώσουν οι τόνοι

admin

Λιακούλη: Η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι να αλωνίζουν τάγματα εφόδου

admin

Γεραπετρίτης σε τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ ΕΕ: Ανάγκη να μην απαξιωθεί η Παλαιστινιακή Αρχή

admin

ΠΑΣΟΚ: Δεν έμαθαν και επιμένουν στο ίδιο λάθος – Τροποποιούν ξανά τους όρους σύνδεσης του ΑΔΜΗΕ

admin

Oι επαφές Γεραπετρίτη στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και οι S-300

admin

Ελλάδα – Τουρκία σε μία νέα φάση αναμονής

admin

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

admin