Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντρίμπλες

Πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα τένις όπου φωτογραφίστηκε στην πιο κοινότοπη πόζα για κάθε πολιτικό ο οποίος θέλει να λανσαριστεί ως φαν του αθλητισμού: αυτή που υποδύονται τον Μέσι κάνοντας κάτι σαν ντρίμπλες μόνοι τους. Τέτοιου είδους εξάσκηση, πάντως, δεν αρκεί για να αποκτήσει κανείς μια από τις πιο δύσκολες δεξιότητες σε ποδόσφαιρο και πολιτική, τον έλεγχο της μπάλας.

Πυρήνας

Πώς σχολίασε το κόμμα του Αλέξη Χαρίτση τη συνέντευξη του συριζαίου προέδρου στον Σκάι; Με ειρωνικές επισημάνσεις της συμφωνίας του με το εξοπλιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης και την επέκταση του φράχτη στον Εβρο. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπό την ηγεσία του «δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνει για οτιδήποτε περιγράφει μια αποφασιστική σύγκρουση με τον πυρήνα της Δεξιάς στη χώρα», σημείωσαν οι νεοαριστεροί. Αναμενόμενη κριτική αλλά ο κασσελακικός ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτίστως αλλοπρόσαλλος, όχι δεξιός.

Προσβολή

Ενοχλήθηκε ο Θάνος Πλεύρης επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ικανοποιημένος από την έφοδο στον ΟΣΕ μία ημέρα μετά την αναφορά του στον Αρειο Πάγο και τον κατηγόρησε ότι προσβάλλει τη Δικαιοσύνη. Το ίδιο, βέβαια, κάνει κι οποιοσδήποτε την εμπλέκει διαρκώς στην πολιτική αντιπαράθεση προκειμένου να εμφανιστεί θεσμικός με στόχο να συσπειρώσει την εκλογική του βάση δύο μήνες πριν από μια κάλπη στην οποία θέλει να αποφύγει τη χαλαρή ψήφο.

Αναστοχασμός

«Φανταστείτε ο φρουρός που ήταν στο τμήμα, να είχε βγάλει το όπλο του πριν ο δράστης μαχαιρώσει την άτυχη γυναίκα και να τον είχε πυροβολήσει. Πιθανότατα, σήμερα, θα μιλούσε η αντιπολίτευση για ακραία αστυνομική βία, θα είχε προφυλακιστεί ο αστυνομικός και θα κινδύνευε να περάσει τη ζωή του στη φυλακή», αποφάνθηκε ο Νότης Μηταράκης ζητώντας αναστοχασμό των κανόνων εμπλοκής για τη χρήση όπλων από τους αστυνομικούς. Κάποιοι δεν δυσκολεύονται ποτέ να είναι εκτός θέματος, βγαίνουν φυσικά.

Related posts

Τελευταίο σινιάλο Κασσελάκη στην ομάδα Αχτσιόγλου

admin

Βορίδης: Δεν υπάρχει χώρος σοβαρής Δεξιάς που να μην εκφράζεται από τη ΝΔ

admin

Μαϊάμι, Σφακιά, Τζουμέρκα

admin

ΚΚΕ: Διαχρονικό πολιτικό έγκλημα η απουσία ολοκληρωμένου αντιπυρικού σχεδιασμού

admin

Η Intellexa, ο βασικός μέτοχος Μπίτζιος και τα «καρφώματα»

admin

Δημήτρης Παπαστεργίου: Στόχος είναι να προχωρήσει το Κτηματολόγιο

admin

Σε εξέλιξη η συνάντηση Κασσελάκη – Ανδρουλάκη στη Βουλή

admin

«Βροχή» οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς – Μέχρι αύριο η υποβολή τους

admin

Η επιστολή Μητσοτάκη στον Σαρμά και οι προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης

admin