Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στη Θεσσαλία τα έσοδα του νέου τεύχους «Μάθε Φάε Ζήσε» των My market

Με βασικό μήνυμα το «Ας γίνουμε το ουράνιο τόξο στο σύννεφο κάποιου άλλου», δανεισμένο από την Αμερικανίδα ποιήτρια και ακτιβίστρια Maya Angelou, το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ των My market υποδέχεται το φθινόπωρο.

Με έναν αέρα ανανέωσης, όπως μας έχει συνηθίσει η συγκεκριμένη εποχή, το περιοδικό έρχεται να μας προτείνει ιδέες για υγιεινά γεύματα, με φρούτα και λαχανικά που κάνουν την εμφάνιση τους το φθινόπωρο και οινογνωσία, με τα πιο ξεχωριστά κρασιά του φθινοπώρου. Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από τις σελίδες του, οι αναγνώστες μπορούν να ανακαλύψουν προτάσεις για προορισμούς που θα τους κερδίσουν με την ομορφιά τους, tips για ποδηλασία και άθληση, τα οποία μπαίνουν ξανά στη ζωή μας αφού ο καιρός είναι ιδανικός πλέον, ύστερα από τις ζέστες του καλοκαιριού, ενώ για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την κηπουρική στον κήπο ή το μπαλκόνι τους, στο περιοδικό μπορούν να βρουν τα κατάλληλα βήματα και συμβουλές ώστε να τα διαμορφώσουν όπως οι ίδιοι επιθυμούν.

Το περιοδικό διατίθεται σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων My market, αλλά και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 0,40€, που προσφέρονται για καλό σκοπό. Το συγκεκριμένο όμως τεύχος έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς όλα του τα έσοδα θα δοθούν στην πολύπαθη Θεσσαλία, η οποία το Σεπτέμβριο δοκιμάστηκε από τις πλημμύρες και οι κάτοικοι της βίωσαν και εξακολουθούν να βιώνουν δύσκολες συνθήκες.

Related posts

ΠΟΕΕΤ κατά Wolt για την απόλυση συνδικαλιστή – διανομέα

admin

Ανανεώνει τη συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης η EKO

admin

Prodea: Πληρώνει με δόσεις Παπαλέκα για MHV

admin

Τη σουηδική Euronext Centevo εξαγόρασε η Profile

admin

ZoltarAI: Το Πρώτο Web 3.0 Marketing AI Chatbot στην Ελλάδα, από το zoltar.agency

admin

Εναρξη λειτουργίας Κέντρου Μαστού στην κλινική Λευκός Σταυρός

admin

ΕΛΤΑ Courier: Ολοκληρώθηκε η δράση για διανομή δεμάτων στους πυρόπληκτους

admin

Sparkle: Έφτασε στο Παλέρμο το υποθαλάσσιο καλώδιο BlueMed

admin

Οι δεσμεύσεις της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για εύρυθμη λειτουργία του ανταγωνισμού

admin