Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στηρίζει τους συνδρομητές στις πληγείσες περιοχές η Cosmote

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της που έχουν πληγεί από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών στις περιοχές των νομών Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λαρίσης, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Εύβοιας και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 15GB Internet για 15 ημέρες σε όλους τους συνδρομητές κινητής (συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, καρτοκινητής), ιδιώτες και επαγγελματίες. Οι δικαιούχοι συνδρομητές ενημερώθηκαν για την ενεργοποίηση των δωρεάν πακέτων, μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Επιπλέον, για τη διευκόλυνση των συνδρομητών της, η COSMOTE αναστέλλει κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή μέχρι τις 8/10/23 για τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις πληγείσες περιοχές.

Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή όλος ο μηχανισμός της εταιρείας είναι επί ποδός. Συνεργεία και τεχνικοί του Ομίλου ΟΤΕ βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές αποκαθιστώντας, όπου ήταν εφικτό, προβλήματα που δημιούργησαν οι πλημμύρες στο δίκτυο σταθερής και κινητής. Σε στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και τους τοπικούς φορείς επιδιώκεται η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση των ζημιών.

Related posts

Η Interamerican εξάγει στην Κύπρο ψηφιακή ασφαλιστική τεχνογνωσία

admin

Νέο κατάστημα JYSK στην Πτολεμαΐδα

admin

ΟΛΘ: Η κοινοπραξία Mytilineos – Rover Maritime – HDK ανάδοχος για τον Προβλήτα 6

admin

Η Πειραιώς μετείχε στην 29η AGROTICA στη Θεσσαλονίκη

admin

Καλύφθηκε με το… καλημέρα το βιβλίο για την Εθνική Τράπεζα

admin

Alpha Trust: Επιστροφή στην κερδοφορία το εννεάμηνο

admin

Ανέπαφες πληρωμές στα αστικά λεωφορεία σε πάνω από 30 πόλεις

admin

ΑΔΜΗΕ: Σύμβαση 6,5 εκατ. ευρώ με ΟΤΕ – Intrasoft

admin

Σαράντης: Στις 11 Μαρτίου τα αποτελέσματα, investor day στις 14/3

admin