Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: «Γουστάρω» – Γυναίκα του ζήτησε να «ξεδοντιάσει το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων»

Σε συγκέντρωση υποστηρικτών του μίλησε ο Στέφανος Κασσελάκης εν όψει των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος.

Ο υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις! Πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό», με τους υποστηρικτές του να χειροκροτούν δυνατά.

«Οι ασυλίες των βουλευτών; Τέλος οι ασυλίες των βουλευτών! Το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες; Τέλος το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες! Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία; Τέλος και αυτό! Επιτέλους να υπάρχει καθαρότητα στον τόπο. Δεν θέλει κανείς να γυρίσει πίσω όταν πρέπει να μπει στη λαμογιά για να πάει μπροστά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε», πρόσθεσε.

«Η Ελλάδα που θέλουμε είναι επιλογή μας. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει μαζί σας κάθε μέρα», σημείωσε. Τότε μια γυναίκα του ζήτησε το μικρόφωνο και του είπε: «Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, τότε θα μπορέσει να πάει μπροστά η χώρα».

«Εγώ γουστάρω! Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή! Έτσι αρχίζει. Και να πεις σε οικογένειες και φίλους να ψηφίσουνε.

Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης πρόσθεσε ότι αφιερώνει τη συγκεκριμένη ομιλία στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και έκανε την ευχή «ποτέ ξανά», με τους συγκεντρωμένους να χειροκροτούν ξανά.

Δείτε το βίντεο

@skasselakis #fyp #φοργιου #fypgreece #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση για τη Μακρόνησο

Το σχόλιο του Στέφανου Κασσελάκη μετά το αίτημα της ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει πολλά σχόλια, ενώ, την ίδια ώρα, συνεχίζεται η αντιπαράθεση σχετικά με το προεκλογικό βίντεο που ανάρτησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Μακρόνησο.

Ο Παύλος Πολάκης ήταν από αυτούς που στήριξαν με θέρμη την επιλογή Κασσελάκη, ενώ αναφέρθηκε με οργισμένο τρόπο και στην τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος, ανάμεσα σε άλλα, ζήτησε «συγγνώμη» για το βίντεο από τη Μακρόνησο εκ μέρους όλου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!», έγραψε ο κ. Πολάκης, ενώ τόνισε ότι: «ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε, ορθώς είπε αυτά που είπε» για να καταλήξει πως «μακάρι να πήγαιναν όλοι στο νησί» και όχι μόνο ο Κασσελάκης.

Related posts

Τρίτος γύρος στις ευρωεκλογές

admin

Αγνόησε τη Νέα Αριστερά

admin

Δημοσκόπηση για Περιφέρεια Αττικής: Σημαντικό προβάδισμα Χαρδαλιά και εκλογή από τον πρώτο γύρο

admin

ΣΥΡΙΖΑ για φωτιές: Με επιθέσεις στους επιστήμονες η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει τις ευθύνες της για την καταστροφή

admin

Ερντογάν για Αγία Σοφία: Επαναφέραμε το σύμβολο της Αλωσης

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Το προβάδισμα Κασσελάκη και η «καθοριστική επόμενη Κυριακή» της Αχτσιόγλου

admin

Ταγίπ Ερντογάν: Θα γιορτάσει τη νίκη του στην Αγία Σοφία

admin

Το δημοψήφισμα του Κασσελάκη – Τι προβλέπει το Καταστατικό

admin

Επίθεση φιλίας από Ερντογάν: «Με την Ελλάδα δεν πολεμήσαμε ποτέ σε αντίθετα στρατόπεδα»

admin