Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πέντε επιχειρηματίες αλλά και funds στην ΑΜΚ της Intralot

Τη συμμετοχή ισχυρών εγχώριων επιχειρηματιών και κάποιων ξένων funds έχει ήδη εξασφαλίσει η εν εξελίξει αύξηση κεφαλαίου της Intralot, που σηματοδοτεί και το τελευταίο μίλι στο επί μια τριετία διενεργούμενο turnaround.

Χθες μεταβιβάστηκαν μέσω εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής από τον Κορεάτη μεγαλομέτοχο Soo Kim σε σειρά επενδυτών 58.230.357 δικαιώματα προτίμησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των αγοραστών συγκαταλέγονται προσωπικές εταιρείες των επιχειρηματιών Π. Γερμανού, Ευτ. Βασιλάκη και Β. Κάτσου. Το πλέγμα των αγοραστών συμπληρώνουν δύο μικρότερης εμβέλειας εγχώριοι επιχειρηματίες καθώς και ξένα funds. Ένα εξ αυτών, επειδή δεν κάλυψε μέσω της pro rata κατανομής των δικαιωμάτων Soo Kim, έβγαλε αγορές στο ταμπλό, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο το σύνολο της θέσης που επιζητούσε να χτίσει.

Την περασμένη Παρασκευή μεταβιβάστηκαν τα δικαιώματα από τον Σωκράτη Κόκκαλη (Alphachoice) σε ΙΝΤΚΑ και Μουνδρέα. Έτσι, η ΑΜΚ ξεκινά με συγκεντρωμένα 88 εκατ. ευρώ, ενώ καταγράφεται σημαντική ζήτηση για δικαιώματα καθώς και για τυχόν αδιάθετες μετοχές.

Related posts

Υπέγραψε νέα συμφωνία στη Μαλαισία η Intralot

admin

Alpha Real Services: Το μπόνους 30,8 εκατ. στους μετόχους και η επόμενη μέρα

admin

Συμμετοχή της Intracom Telecom στο 4ο mWT Plugtest

admin

Flexopack: Καθαρά κέρδη €15,1 εκατ. για το 2023

admin

Ο Σάββας Ανδρέου νέο μέλος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Τράπεζας

admin

Τι ισχύει για το ποσοστό τηλεργασίας

admin

Νέα διοίκηση στον ΟΣΕ, μεταβατικός πρόεδρος ο Γιάννος Γραμματίδης

admin

Παρέλαβε το δεύτερο Airbus A321neo η SKY Express

admin

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης «ΕΚΟ Smile», τι προσφέρει

admin