Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομόφυλα ζευγάρια: Θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης

Ο βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης είπε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η σημερινή συζήτηση στη Βουλή αναμένεται να διαρκέσει έως τις 02:00.

Ο κ. Η Χρυσομάλλης, είναι ο δεύτερος βουλευτής, μετά τον Θάνο Πλεύρη, που ανέβηκε στο βήμα της Ολομέλειας για να εκδηλώσει τη διαφωνία του, ωστόσο διαφοροποιημένος από εκείνον, ο οποίος απέχει από την ψηφοφορία, «για να μην δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να την εκμεταλλευτεί. για μικροπολιτικούς λόγους», θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο κ. Χρυσομάλλης είπε: «Η μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, παρέμεινε σταθερή στα 50 χρόνια της ιστορίας της διότι κατόρθωσε να ενσωματώσει διαφορετικές απόψεις με επιτυχία γιατί όλοι εμείς προερχόμαστε από διάφορες πολιτικές προσεγγίσεις – φιλελεύθεροι, συντηρητικοί, κεντρώοι, δεξιοί και συνυπάρχουμε για τα πολλά στα οποία συμφωνούμε, αλλά και γι’ αυτά στα οποία διαφωνούμε και πρώτος τα αναγνωρίζει όλα ο ίδιος ο πρόεδρός μας και πρωθυπουργός. Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων.

Αυτές τις ανησυχίες φωνάζω κι εγώ σήμερα με την αρνητική ψήφο μου για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Τοποθετούμαι όμως κατά συνείδηση και όχι απέχοντας. Δεν δύναμαι να φανταστώ μια κοινωνία, που ο πατέρας και η μητέρα θα αντικατασταθούν από τον γονέα 1 και τον γονέα 2 και τα παιδιά θα στερούνται τα οφέλη που ο πατέρας και η μητέρα από κοινού προσφέρουν. Κι αυτό για μένα είναι αξιακό. Γιατί έχουμε την ευθύνη να διατηρήσουμε ότι κληρονομήσαμε, να προστατεύσουμε την κοινωνία και πάνω από όλα τα παιδιά μας».

Related posts

Ο Κασσελάκης ξεκινά ανένδοτο με Μητσοτάκη με αφορμή υποκλοπές και Ράμμο

admin

Μητσοτάκης: Στηρίζουμε την ενταξιακή πορεία των Δυτ. Βαλκανίων – Το μήνυμά του στα Τίρανα για την υπόθεση Μπελέρη

admin

«Στοίχημα να αλλάξουμε» λέει ο Μητσοτάκης, μετά από ακόμα μία αποτυχία του επιτελικού κράτους

admin

«Απολύτως ώριμο» το ελληνικό αίτημα για τα F-35, λέει ο Μητσοτάκης – «Θα εγκριθεί σύντομα»

admin

Καβγαδάκια, διαψεύσεις και εσωστρέφεια

admin

Αδωνις Γεωργιάδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας

admin

Επίδομα επικινδυνότητας και υπερωρίες στους πυροσβέστες – Τι προβλέπει το πολυνομοσχέδιο

admin

Μητσοτάκης: Θα ανακοινώσω μέτρα για το φυσικό αέριο τον Μάιο – Θα εξαντλήσουμε τα δημοσιονομικά περιθώρια

admin

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της UEFA – Κυβερνητική σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες ΠΑΕ

admin