Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεπερνούν το 30% των εργαζομένων οι γυναίκες στην G4S

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι για την G4S μια ευκαιρία έμπρακτης κατάρριψης κάθε στερεότυπης αντίληψης σε ό,τι αφορά στα δικαιώματα και στις δυνατότητες των γυναικών στον εργασιακό χώρο.

Στη μεγαλύτερη εταιρεία του κλάδου των υπηρεσιών ασφάλειας και φύλαξης, η Ιωάννα, η Πέρσα, η Χριστίνα, η Αναστασία, η Δέσποινα, και οι υπόλοιπες γυναίκες της G4S δίνουν καθημερινά το παράδειγμα ως προς το ότι το αντικείμενο της εργασίας και η πρόοδος σε αυτό δεν σχετίζεται με το φύλο.

Το αντίθετο. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην G4S οι γυναίκες αποτελούν πλέον του 30% των συνολικά 2.800 εργαζόμενων, με καθήκοντα που καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών και υπηρεσιών της εταιρείας. Από τις θέσεις διοίκησης, στο πεδίο φύλαξης μεγάλων εγκαταστάσεων, την ασφάλεια οργανισμών, τη διαχείριση κέντρων ελέγχου και εποπτείας, τις υπηρεσίες μεταφοράς και διαχείρισης αξιών, οι γυναίκες είναι αυτές που συμμετέχουν ισότιμα και ισάξια στην ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών ασφάλειας αιχμής.

«Πίσω από κάθε υπηρεσία διαχείρισης και προστασίας αξιών και περιουσίας που απολαμβάνουν οι πλέον των 500 επιχειρήσεων και των χιλιάδων ιδιωτών που μας εμπιστεύονται βρίσκεται μια γυναίκα της G4S. Απτή απόδειξη ότι σε κανέναν κλάδο και σε κανένα επάγγελμα δεν χωρούν διαχωρισμοί βάσει φύλου. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς εκτιμούμε ως μεγάλο παράγοντα της σταθερής επιχειρηματικής μας προόδου το γεγονός ότι επενδύουμε στην προσέλκυση και ανάπτυξη γυναικών εργαζομένων» δήλωσε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου G4S, κ. Νίκος Μπαρμπίας.

Related posts

Υπερτυχερός στα Χανιά κέρδισε €2,7 εκατ. στο νέο Τζόκερ

admin

Ζημιές για τη Χαϊδεμένος στο 9μηνο

admin

Alpha Bank: Καθαρά κέρδη €398 εκατ. το 2022

admin

Alpha Real Services: Το μπόνους 30,8 εκατ. στους μετόχους και η επόμενη μέρα

admin

Αυξημένες πωλήσεις και κέρδη για την Unibios στο εξάμηνο

admin

Interlife: Στηρίζει και φέτος την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Χρηματοδότηση 150 εκατ. από ΕΤΕπ για τους έξυπνους μετρητές

admin

Mytilineos: Ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση φωτοβολταϊκών στην Αυστραλία

admin

Νέος επενδυτικός κύκλος 100 εκατ. από την Ηπειρωτική Εταιρεία Εµφιαλώσεων

admin