Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα εταιρική ταυτότητα για τον όμιλο Mitsis

Ο Όμιλος MITSIS παρουσιάζει τη νέα εταιρική του ταυτότητα με έμφαση στην σύγχρονη πολυτέλεια. Βασικό στοιχείο της είναι το «Καλειδοσκόπιο». Η ιδέα αντιπροσωπεύει το φάσμα της προσφοράς του ξενοδοχειακού brand MITSIS, αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση.

«Εδώ και 45 χρόνια τώρα, η πρόοδος αποτελεί εγγενές στοιχείο του DNA μας. Σήμερα, εξελισσόμαστε, προσθέτοντας μια νέα αίσθηση σύγχρονης πολυτέλειας σε όλες τις εκφάνσεις της λειτουργία μας. Κατά τα έτη 2017-2021, υλοποιήσαμε ένα φιλόδοξο σχέδιο ανακαινίσεων, ακολουθούμενο από ένα νέο επενδυτικό πλάνο για την περίοδο 2023-2030 για την πλήρη αναβάθμιση των 21 ξενοδοχείων και θερέτρων μας σε 5 προορισμούς στην Ελλάδα», αναφέρει ο Σταύρος Μήτσης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Η αναδημιουργία της εταιρικής ταυτότητας του ξενοδοχειακού brand MITSIS είναι ένα τολμηρό βήμα μπροστά, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα του να συνεχίσει να αναπτύσσεται, να καινοτομεί και να συμβάλει στον κλάδο του Τουρισμού. Μαζί με τη νέα ταυτότητα, ο Όμιλος παρουσιάζει τη επανασχεδιασμένη ιστοσελίδα του www.mitsis.com καθώς και το νέο αστικό ξενοδοχείο, Mitsis N’U Piraeus Port, που βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο επιβατικό λιμάνι στην Ευρώπη και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως.

Related posts

Δεκαπλάσια κέρδη για Diageo στην Ελλάδα, αλλά…

admin

Intertech: Αύξηση εσόδων 18% και επιστροφή στα κέρδη

admin

Πώς μια γαλακτοβιομηχανία από το Διδυμότειχο νίκησε την κρίση του γάλακτος

admin

Bain & Company: Εμπιστοσύνη στη συνεχή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

admin

Motor Oil: Δυο θυγατρικές για την κυκλικη οικονομία

admin

Εγκαινίασε το κατάστημα στον Αλιμο η Hastens, συνεργασία με Candia

admin

Αλλάζει σελίδα ο όμιλος Euromedica

admin

Ολοκλήρωσε την ηλεκτρική διασύνδεση Σκιάθου – Εύβοιας ο ΑΔΜΗΕ

admin

Το Empowered της Coca Cola Τρία Εψιλον επιστρέφει με νέο δωρεάν Digital κύκλο σεμιναρίων

admin