Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά: Η κοροϊδία του Μητσοτάκη στους αγρότες συνεχίζεται

Μύδρους κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τα όσα ανέφερε σήμερα Τρίτη 30 Ιανουαρίου για τους αγρότες εκτόξευσε η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Αριστεράς.

Η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωσή της, που τιτλοφορείται ως «η κοροϊδία στους αγρότες συνεχίζεται», τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός συνεχίζει να παρεμβαίνει ως σχολιαστής της επικαιρότητας. Την ώρα που τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα ενισχύονται και πολλαπλασιάζονται ο κ. Μητσοτάκης με μια ανακοίνωση-πυροτέχνημα εξήγγειλε την αύξηση της πρώτης αρωγής στους αγρότες της Θεσσαλίας».

Ακολούθως προσθέτει πως «αυτό που ξέχασε να πει είναι ότι εκατοντάδες αγρότες που είδαν το κεφάλαιο τους να καταστρέφεται ολοσχερώς δεν έχουν λάβει καν την πρώτη αρωγή των 2.000 ευρώ ενώ ακόμα και σήμερα, έξι μήνες μετά, δεν γνωρίζουν το ύψος και τον τρόπο υπολογισμού της τελικής αποζημίωσης».

«Θα υποχρεωθείτε να απαντήσετε επί της ουσίας»

Στη συνέχεια προσθέτει ότι «οι συνεργάτες του μάλλον ξέχασαν να τον ενημερώσουν πως ούτε η εφάπαξ αποζημίωση για την οικοσκευή έχει καταβληθεί σε όλους τους δικαιούχους, τους πολίτες δηλαδή που έχασαν τα σπίτια τους».

Καταληκτικά η Νέα Αριστερά αναφέρει ότι  «για τα αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, ούτε κουβέντα, για το αγροτικό πετρέλαιο ένα «θα δούμε». Αλήθεια, για ποιο πράγμα θριαμβολογείτε κύριε Μητσοτάκη; Ελπίζουμε την Παρασκευή να έρθετε στη Βουλή στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του Αλέξη Χαρίτση για τη Θεσσαλία. Εκεί θα υποχρεωθείτε να απαντήσετε επί της ουσίας, όχι με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».

Related posts

Θεσμικό χάος στην Ευρωπαϊκή Ενωση;

admin

Ποιος θα κόψει τα κονδύλια

admin

Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για ψήφο αποδήμων, πρώτες αναφορές και για τις φωτιές

admin

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιες περιφέρειες μένουν «ορφανές» μετά τις 11 αποχωρήσεις – Χάνει και τη Ροδόπη

admin

Συνέδριο για τις Ανεξάρτητες Αρχές και το κράτος δικαίου

admin

Στον «αέρα» το ταξίδι της Αναλένα Μπέρμποκ στην Ελλάδα

admin

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Εως τις 31 Αυγούστου η κατάθεση συνδυασμών και υποψηφιοτήτων συμβούλων

admin

Υπουργικό Συμβούλιο: Συνεδριάζει στις 11 – Τα θέματα που είναι στην ατζέντα

admin

Οι πιέσεις στον Ιερώνυμο και οι δίαυλοι με Μητσοτάκη

admin