Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος θα κόψει τα κονδύλια

Επαίρεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος χθες αποκάλυψε μόνος του ότι όχι μόνο υπερψήφισε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, αλλά ότι έγραψε ο ίδιος το άρθρο που προβλέπει αναστολή κονδυλίων αν η χώρα δεν συμμορφωθεί με το περιεχόμενό του.

Είναι ο ίδιος πολιτικός που υπερασπίστηκε τυφλά τις μεθοδεύσεις του συστήματος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που παραλίγο να βγάλει τη χώρα από τον χάρτη. Που υπερασπίστηκε τυφλά ακόμα και τη μεθόδευση για τις τηλεοπτικές άδειες ή τη στοχοποίηση δέκα πολιτικών για την υπόθεση Novartis – πράξεις που πλέον έχει αποκηρύξει ακόμα και ο τότε αρχηγός του, ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πολιτικός αυτός, που κατάπιε την κάμηλον, τώρα εμφανίζεται, τυφλωμένος από εχθροπάθεια, ως αδέκαστος ηθικός παράγων της πολιτικής.

«Φώναζαν στην κυβέρνηση ότι είμαστε ανθέλληνες και πώς είναι δυνατόν να το κάνουμε και το ψηφίσαμε. Τους ενημερώνω ότι το συγγράψαμε κιόλας», είπε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, προσθέτοντας: «Οχι «Οι ευρωβουλευτές», «Ο ευρωβουλευτής», εγώ το έγραψα».

Μπράβο του. Και τώρα να πηγαίνει στους ψηφοφόρους και να τους λέει ότι αυτός έκανε ό,τι μπορούσε για να κοπούν τα ευρωπαϊκά  κονδύλια προς τη χώρα. Παρότι αργότερα τα γύρισε, να είναι βέβαιος ότι για τόση εξυπνάδα θα ανταμειφθεί.

Related posts

Τέμπη: Τα συλλυπητήρια μηνύματα Ζελένσκι και Μακρόν για το τραγικό δυστύχημα

admin

Η στρατηγική του Μαξίμου απέναντι στα μπλόκα

admin

Σήμα Κασσελάκη για τη μάχη των ευρωεκλογών – Σε ποια σημεία θα «χτυπήσει» το Μαξίμου

admin

Μαρία Σπυράκη: Ζητώ την άρση της ασυλίας μου

admin

Το παρασκήνιο της μεταγραφής Χριστοφιλοπούλου στη ΝΔ

admin

Ο Κασσελάκης αποδομεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τις επιλογές Τσίπρα, λέει ο Τσακαλώτος

admin

Θα στείλει η Ελλάδα τους S-300 στην Ουκρανία;

admin

Μητσοτάκης: Στηρίζουμε την ενταξιακή πορεία των Δυτ. Βαλκανίων – Το μήνυμά του στα Τίρανα για την υπόθεση Μπελέρη

admin

Αναζητώντας ψήφους μέχρι τον Καναδά

admin