Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μ. Τσαμάζ: Δεν μας φοβίζουν οι αλλαγές στην αγορά

«Ο ΟΤΕ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τα πάντα. Από το 2010 είχαμε πολλές προκλήσεις αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε ικανοί να τις αντιμετωπίσουμε και να αυξήσουμε την απόσταση από τους ανταγωνιστές μας» ανέφερε ο Μ. Τσαμάζ κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με αναλυτές για τα οικονομικά αποτελέσματα του 2023.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα όσα έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας για την πώληση της Nova ξεκαθάρισε ότι δεν σχολιάζει τον ανταγωνισμό. Ωστόσο απαρίθμησε την οικονομική κρίση, το negative customer experience και τον πόλεμο τιμών από τα οποία ο ΟΤE βγήκε νικητής, ενώ αναφορά έκανε και στις μειώσεις τιμών που έκανε η Nova το 2023 που τελικά δεν επηρέασε τον όμιλο.

Αναφερόμενος στην Cosmote TV υποστήριξε ότι η ανάπτυξη οφείλεται στο περιεχόμενο και δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον, καθώς η αγορά αναμένει τον νόμο κατά της πειρατείας.

«Η στρατηγική μας έχει πάντοτε επίκεντρο τον πελάτη», υπογράμμισε ο κ. Τσαμάζ, συμπληρώνοντας ότι ο ΟΤΕ είναι από τους πιο αξιόπιστους στην αγορά ICT και για το λόγο αυτό αναμένει υψηλότερα έσοδα.

Απαντώντας σε ερώτηση για την Ρουμανία είπε ότι εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της θυγατρικής, Telekom Romania Mobile. «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενο επενδυτή, οι οποίες είναι μέχρι σήμερα σε εξέλιξη και όταν υπάρξει κάποιο χειροπιαστό αποτέλεσμα, θα το ανακοινώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα υποστήριξε ότι περιμένουν αύξηση εσόδων από το FTTH, καθώς μέσα στο 2024 θα καλυφθούν επιπλέον 500 χιλιάδες σπίτια, ενώ αναμένονται και τα κρατικά κουπόνια που θα αυξήσουν την ζήτηση.

Τέλος, όσον αφορά το μέρισμα δήλωσε αισιόδοξος πως η κατάσταση θα συνεχίσει να εξελίσσεται καλά και τα επόμενα χρόνια.

Related posts

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Ανακαινίζει την ψυχιατρική κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης

admin

Ψήφο εμπιστοσύνης παίρνει η Αναπτυξιακή Τράπεζα

admin

Νέο οργανωτικό σχήμα για τη Eurolife FFH

admin

Γιατί ξεχωρίζει τη μετοχή της Mytilineos η Morgan Stanley

admin

Fitch για Ελλάκτωρ: Η πώληση των ΑΠΕ γέφυρα για την εξόφληση του ομολόγου

admin

Ηρακλής: Τρισδιάστατη εκτύπωση σκυροδέματος για πρώτη φορά στην Ελλάδα

admin

ΟΛΠ: Αναβάθμιση της κατασκήνωσης «Αγίου Γεωργίου»

admin

Flexopack: Καθαρά κέρδη €15,1 εκατ. για το 2023

admin

ΔΑΑ: Επιδόσεις – ρεκόρ το 2023, στόχος οι 33 εκατ. επιβάτες

admin