Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαγκιά

«Εχει τον αψύ χαρακτήρα, έχει προσφέρει στο κόμμα και στην κυβέρνηση. Για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο ειδικά σε στιγμές κρίσης», είπε η Σία Αναγνωστοπούλου σχολιάζοντας το στυλ και τις τελευταίες τοποθετήσεις του Πολάκη για τα εσωκομματικά προβλήματα. Ξέχασε να επισημάνει, βέβαια, πόσο έχει προσφέρει στη ΝΔ ο Σφακιανός. Κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του, άνοιγε η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο κόμματα – κι άνοιγαν σαμπάνιες οι γαλάζιοι.

Αγωνία

Για τον Σωκράτη Φάμελλο, στην Κεντρική Επιτροπή πρέπει να συζητήσουν «για την ειλικρινή αγωνία και ανησυχία του κόσμου για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ». Επειδή, εξήγησε, «υπάρχει αγωνία για το εάν θα υπάρχει ένα προοδευτικό, αριστερό, ευρωπαϊκό, σύγχρονο, οικολογικό κόμμα που μπορεί να προσφέρει κυβερνητική λύση». Συγγνώμη που θα χαλάσω το αφήγημα αλλά για το ευρύ κοινό υπάρχει μόνο σασπένς. Αναρωτιούνται με ποιον τρόπο θα εκπληρωθεί η αυτοεκπληρούμενη προφητεία της ρήξης.

Αυτοψία

Ο Κώστας Σκρέκας τήρησε χθες την παράδοση που θέλει τον υπουργό Ανάπτυξης να κάνει αυτοψίες στα σουπερμάρκετ για να ελέγξει αν τηρούνται τα κυβερνητικά μέτρα κατά της ακρίβειας. Δυστυχώς όμως ο επικοινωνιακός πήχης μιας τέτοιας διαδικασίας έχει τεθεί πολύ ψηλά από τον προκάτοχό του. Ούτε μια πόζα του με σπαγγέτι στο χέρι δεν είδαμε. Ή έστω με γάλα, είτε εβαπορέ, είτε φρέσκο. Για ενσταντανέ με φασολάκια ή ανανάδες στο φόντο, ούτε λόγος. Δεν έχει μπει στο πετσί του ρόλου.

Σόου

«Είπαμε ψέματα; Μας στήριξε ο Κασιδιάρης όπως θα μπορούσε οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Κοροϊδέψαμε κάποιον; Εγινε κάτι κρυφά; Ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει δημόσια ένα κόμμα. Πού είναι το έγκλημα;», αναφώνησε ο Βασίλης Στίγκας στη συζήτηση για την άρση της ασυλίας 11 μελών της ΚΟ των «Σπαρτιατών». Τι κι αν στις 31 Αυγούστου φώναζε για Δον Κορλεόνε και Greek Mafia και ξένα κέντρα εξωκοινοβουλευτικά; Οι ακροδεξιοί δεν αφήνουν ποτέ την πραγματικότητα να χαλάσει ένα ωραίο σόου.

Related posts

Τάκης Θεοδωρικάκος: 600 νέοι ειδικοί φρουροί αναλαμβάνουν υπηρεσία στο Λεκανοπέδιο

admin

Πρόταση δυσπιστίας με δύο αναγνώσεις

admin

Γιώργος Τσίπρας: Αν δεν υπάρξει συνεννόηση με Κασσελάκη, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο

admin

Λιάνα Κανέλλη: «Οι γιατροί με είχαν για ετοιμοθάνατη – Τι με έσωσε»

admin

Παύλος Μαρινάκης: «Το 2024 βρίσκει την Ελλάδα ισχυρή σε οικονομικό, πολιτικό και διεθνές επίπεδο» – Τι είπε για τον ανασχηματισμό

admin

Στέφανος Κασσελάκης: Δώστε μου μισή ώρα από την Κυριακή σας

admin

Απαιτείται συμφωνία λογικής και ψυχραιμίας

admin

Οι ΗΠΑ «σκίζουν» το τουρκολιβυκό μνημόνιο – «Δεν δικαιούσθε να υπογράφετε συμφωνίες»

admin

Η αντιΠΑΣΟΚ θεσμική αντιπολίτευση

admin