Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατηγορεί για εκβιασμό τους αγρότες… εκβιάζοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Εκ νέου κάλεσμα στους αγρότες για διάλογο απεύθυνε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου από το Χαϊδάρι.

Οι δηλώσεις του ήταν εστιασμένες στις αγροτικές κινητοποιήσεις, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει πως η κυβέρνηση της ΝΔ ήταν εκείνη που μείωσε τη φορολογία και διαπραγματεύτηκε την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι ο ανοιχτός διάλογος προϋποθέτει ανοιχτούς δρόμους, τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο, όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του», θέτοντας για ακόμη μια φορά το δικό του, εκβιαστικό, δίλημμα στους αγρότες, ώστε να μην προχωρήσουν σε εκτεταμένες κινητοποιήσεις διεκδίκησης των δίκαιων, όπως αναφέρει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αιτημάτων τους.

Ακολούθως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε για το Χαϊδάρι ότι «μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: να φέρουμε τη ΝΔ πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ πέρα, στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς».

Τέλος, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως «το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Related posts

Ο κατακερματισμός επιτρέπει στο ΠΑΣΟΚ να διεκδικεί ξανά κυβερνητικό ρόλο

admin

Τα πρόσωπα της ημέρας

admin

Κασσελάκης: Διεκδικούμε την πρωτιά – Υπάρχει πολύ καλή περίπτωση να ξεπεράσουμε το 20%

admin

«Βροχή» οι υποψηφιότητες κομμάτων για συμμετοχή στις εκλογές

admin

Εφη Αχτσιόγλου: Ανακοινώνει την Τετάρτη την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Το συγκινητικό αντίο του Νίκου Ανδρουλάκη στον Χάρη Μπελτεγρή

admin

Οικονόμου: Από την Παρασκευή αναστέλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους

admin

Σε 3 άξονες οι απαντήσεις Μητσοτάκη για τη Θεσσαλία – Αποζημιώσεις, απολογισμός, σχεδιασμός… μεθεπόμενης μέρας

admin

Ευρωψηφοδέλτιο: Ο Κασσελάκης παρουσιάζει στη Νέα Σμύρνη τους υποψήφιους της Αττικής – «Πάμε για πρώτο κόμμα»

admin