Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέμα

Προχθές ο Γιώργος Τσίπρας έλεγε πως πρέπει να πάνε στις ευρωεκλογές με Κασσελάκη, «αλλά αν δεν υπάρξει συνεννόηση μαζί του, να βρούμε ένα άλλο πρόσωπο». Χθες δήλωσε ότι «δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ» προτού πει πως όσα υποστήριζε 24 ώρες νωρίτερα δεν ήταν αυτό που νομίζουμε. Θέμα αμφισβήτησης της αντιληπτικής ικανότητας του ακροατηρίου – ή και της δικής του –, πάντως, τίθεται.

Σενάρια

Ο Πέτρος Παππάς θεωρεί ότι ο αρχηγός του «έχει λάβει εντολή μακράς πνοής, θα κριθεί το 2027» και δεν βρίσκει ρεαλιστικό το σενάριο επιστροφής του Τσίπρα. Μάλλον δεν έχει άδικο. Αλλωστε, το πιθανότερο είναι οι σύντροφοι να εξακολουθήσουν να αυτοεξευτελίζονται – όπως με την πρόταση μομφής», ο Κασσελάκης να συνεχίσει και μετά τις ευρωεκλογές να εκμεταλλεύεται την ατολμία τους κι έτσι το 2027 ο ΣΥΡΙΖΑ ίσως δεν μπει καν στη Βουλή. Οπότε ο Τσίπρας δεν θα είναι ούτε βουλευτής.

Ανησυχίες

«Οταν έχω 100 εκατομμύρια δίπλα μου να διατυπώνουν ισχυρισμούς αντίθετους με το διεθνές δίκαιο, ανησυχώ και οφείλω να εισηγηθώ στη χώρα μου τρόπους για να διατηρήσει ακέραια την εθνική της κυριαρχία» ανέφερε ο Νίκος Δένδιας στην Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, εισηγούμενος την άμεση μεταρρύθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων. Πώς μεταφράζεται οφ δε ρέκορντ αυτή η γραμμή; Τέλος με τους γάμους των ομοφυλοφίλων, τώρα ασχολούμαστε με την παραδοσιακή συντηρητική μας βάση.

Φρασεολογία

O Αδωνις Γεωργιάδης από προχθές θυμίζει στα σόσιαλ μίντια τον νόμο της κυβέρνησης Σημίτη που καθιέρωνε το 2001 τα απογευματινά επ’ αμοιβή ιατρεία. Το κάνει για να απαντήσει στην πράσινη κατηγορία πως «βάζει ταφόπλακα στον δημόσιο χαρακτήρα του ΕΣΥ» με τα απογευματινά χειρουργεία. Κι επί τη ευκαιρία, επιχειρεί να τονίσει ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν ξεκολλάει απ’ τα χαμηλά ποσοστά επειδή κοπιάρει τη συριζαϊκή φρασεολογία. Πιθανόν. Αλλωστε, κι η κυβέρνηση κυριαρχεί στο Κέντρο αντιγράφοντας τη ρητορική του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ.

Related posts

Προσφυγή από Εύα Καϊλή: Κάνει λόγο για «βίαιη παραβίαση ασυλίας»

admin

Στέφανος Κασσελάκης: «Γουστάρω» – Γυναίκα του ζήτησε να «ξεδοντιάσει το σύστημα δικαστικών και δημοσιογράφων»

admin

Ευθύνες για την κερδοσκοπία

admin

«Να μη φοβόμαστε τα μέλη»

admin

Κασσελάκης: Πρωθυπουργός «της κωλοτούμπας» σε όλα ο Μητσοτάκης

admin

Υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές ο Γιώργος Μουρούτης

admin

Αμυντικός αναλυτής για Τουρκία – «Έχει πρόβλημα, δεν έχει αεράμυνα»

admin

Δεν πρέπει και δεν θα ξεχαστούν, λέει ο Κασσελάκης για τα θύματα των Τεμπών

admin

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

admin