Image default
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθελοντικός καθαρισμός και δενδροφύτευση στον Ασπρόπυργο από τη Geocycle Ελλάς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού, η Geocycle Ελλάς, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, υλοποιεί τη δράση καθαρισμού και δενδροφύτευσης «Leaf it clean».

Εθελοντές εργαζόμενοι της Geocycle Ελλάς και του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον περιβαλλοντικό και ανθρωπιστικό οργανισμό WE4ALL για την πραγματοποίηση καθαρισμού από πιθανή καύσιμη ύλη, όπως απορρίμματα και ξερά χόρτα, σε μια περιοχή που φέτος επλήγη σημαντικά από πολλαπλές πυρκαγιές. Συνολικά συλλέχθηκαν και απομακρύνθηκαν πάνω από 2 τόνους απορρίμματα και οικοδομικά απόβλητα, σε μία προσπάθεια πρόληψης των πυρκαγιών και συνολικής αναβάθμισης της περιοχής.

Παράλληλα, με στόχο τη συνεισφορά για τη δημιουργία ενός πολύτιμου πράσινου πνεύμονα στον Ασπρόπυργο, οι εθελοντές προχώρησαν σε φύτευση νέων δέντρων, καθώς και σε φροντίδα των ήδη υπαρχόντων.

Η κα Λένα Μπέλση, Επικεφαλής της Geocycle Ελλάς, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, δήλωσε αναφορικά με τη φετινή δράση:

«Για όλους εμάς στη Geocycle Ελλάς, δράσεις όπως η σημερινή μας γεμίζουν χαρά, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στην φύση, να φροντίσουμε τον πλανήτη μας – το σπίτι όλων μας – και να μεταδώσουμε το μήνυμα του εθελοντισμού, της ορθής περιβαλλοντικής συμπεριφοράς και της οικολογικής συνείδησης στις νεότερες γενιές. Άλλωστε, καθημερινά εργαζόμαστε για να κάνουμε τον κόσμο μας ένα καλύτερο μέρος για όλους, απαντώντας στις προκλήσεις διαχείρισης αποβλήτων με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις και φέρνοντας έτσι την κοινωνία μας όλο και πιο κοντά προς ένα μέλλον χωρίς απορρίμματα».

Related posts

Επένδυση 15 εκατ. ευρώ στο Sofitel Athens Airport

admin

Μη αποσπώμενα καπάκια στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

admin

Μήνυμα Μητσοτάκη προς Κρεμλίνο: Δεν σας φοβόμαστε

admin

Γερό μπάσιμο της οικογένειας Σαράντη στα αναψυκτικά

admin

ΕFA GROUP: Η ανάπτυξη του 2021 και οι στόχοι για το 2022

admin

Coca Cola 3Ε: Στο χαρτοφυλάκιό της το premium μεταλλικό νερό Lurisia

admin

Αυξήσεις έως 5,5% δίνει στους εργαζόμενούς του ο Σκλαβενίτης

admin

Αρανίτης (Intrakat): Στόχος η συνολική αποδοτικότητα στον τομέα των μεταφορών

admin

Ξεκινά «mega τουριστικό project» €840 εκατ. στη Σαρωνίδα

admin