Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν θα κλείσουμε τα μάτια στα καραμπινάτα σκάνδαλα…»

«Αν, λοιπόν, θεωρείτε πιο σοβαρό ένα άρθρο του «Economist» από τον πιο δημοκρατικό θεσμό της Ευρώπης, την επόμενη φορά που θα θέλετε ψηφίσματα κατά της τουρκικής προκλητικότητας ή ενισχυμένο Ταμείο Ανάκαμψης προς όφελος του ελληνικού λαού να πάτε εκεί και όχι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ολα à la carte, όπως μας συμφέρουν»: με αυτή τη φράση, κατά την ομιλία του στη Βουλή για τους ποινικούς κώδικες, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Με παραδείγματα τόσο την υπόθεση των Τεμπών (με το παράθυρο ακαταδίωκτης κακουργηματικής απιστίας έως τις 30 Μαρτίου για την υπόθεση) όσο και την υπόθεση των υποκλοπών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για γαλάζια «προπαγάνδα» που προσπαθεί να κρύψει την πραγματικότητα του ψηφίσματος της Ευρωβουλής εναντίον της χώρας και ξεκαθάρισε πως «το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη, δεν θα κλείσει τα μάτια στα καραμπινάτα σκάνδαλα που εμπλέκονται τα στελέχη σας».

Απαντώντας στον Γιώργο Φλωρίδη, ο Ανδρουλάκης σήκωσε εκ νέου το γάντι αναφερόμενος στις υποκλοπές, σημειώνοντας πως το Συμβούλιο της Ευρώπης, που έχει πλέον πρόεδρο τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο, είχε τον Οκτώβριο του 2023 ψήφισμα που εγκαλούσε την Ελλάδα για τη χρήση του Predator. «Αναρωτιούνται, επίσης, στο Ευρωκοινοβούλιο γιατί από τόσα κρούσματα (…) μόνο εγώ προσέφυγα στη Δικαιοσύνη.

Τι είναι οι υπόλοιποι; Δεν έχουν ευαισθησίες; Τι είναι αυτό που κρατά πολλούς υπουργούς της ΝΔ από το να μην πάνε στην ελληνική και την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη;» αναρωτήθηκε.

ΜΥΡΤΩ ΛΙΑΛΙΟΥΤΗ

Related posts

Χριστοφιλοπούλου για μεταγραφή: Εφυγα από το ΠΑΣΟΚ γιατί απογοητεύτηκα – Η αντιπολίτευση του Ανδρουλάκη είναι του 1980

admin

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις αυξήσεις στους μισθούς του Δημοσίου

admin

Έρευνα: Πρόσωπο της χρονιάς ο Κασσελάκης παρά την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ

admin

Αντιμέτωπος με την ιστορία και τις βαριές ευθύνες του

admin

Με δύναμη από την Αυτοδιοίκηση

admin

Ο Χαρίτσης πρόεδρος της ΚΟ των «11» που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – Πότε θα ανακοινώσουν το όνομα

admin

Τα όρια του PowerPoint

admin

Μπλίνκεν μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Εκτιμούμε την ηγεσία και τη συμβολή της Ελλάδας

admin

Κόντρες διαρκείας με αστακοκάραβα και «φορολογικούς παραδείσους»

admin