Image default
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γράφει «φουλ» νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Πολλές αιχμές με πολλαπλούς αποδέκτες άφησε στην ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης στη συγκέντρωση στο Κερατσίνι, όπου συζήτησε με πολίτες δίνοντας μάλιστα ο ίδιος το μικρόφωνο στον πρώτο που σήκωσε το χέρι για να κάνει ερώτηση.

Άνθρωπος της αγοράς, επιχειρηματίας, και σύγχρονος, όπως και η πατριωτική Αριστερά που θέλει να δημιουργήσει, όπως επανέλαβε, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ικανοποίησή του για την αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την πρόσκληση που απηύθυνε χθες.

«Μετά την πρόσκληση που έκανα γράφτηκαν 500 νέα μέλη στο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε με τους επικριτές του να ψιθυρίζουν ότι αντιμετωπίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως «μαγαζί» που πέτυχε η αλλαγή προγράμματος, και τώρα έχει πιο πολλούς «πελάτες» και ότι όλα αυτά εξακολουθούν να μην έχουν σχέση με το ήθος και τις αξίες της Αριστεράς.

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Κασσελάκης επαίρεται για αυτήν την αύξηση των μελών. «Για όσους αμφιβάλλουν για το τι χτίζουμε, ας πουν εκείνοι πότε έφεραν 500 νέα μέλη σε μία μέρα. Πρέπει να προσκαλέσουμε τους πολίτες» ήταν το καρφί προς την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, δεν αντιλαμβάνονται ότι το κόμμα πρέπει να είναι «αγκαλιά και όχι ξινίλα» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η χαρά του κ. Κασσελάκη για την εγγραφή νέων μελών είναι μεγάλη και για έναν επιπλέον λόγο: θέλει να δημιουργήσει νέα στελέχη, ίσως αργότερα η εγγραφή στο isyriza να συνοδεύεται από βιογραφικό ή να γίνεται μέσω linkedin, σχολίασαν οι κακεντρεχείς.

«Σέβομαι τον κόπο όλων, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει και νέα στελέχη. Αυτή είναι η εντολή που πήρα και θα την τιμήσω» σημείωσε.

Related posts

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Νέα νίκη Πελετίδη στην Πάτρα – Δήμαρχος για τρίτη θητεία

admin

Στην τελική ευθεία για τη θέση του νέου γραμματέα της ΝΔ

admin

Οι τρεις λόγοι που αλλάζουν το σκηνικό της φετινής ΔΕΘ

admin

Το μέλλον θα έχει συνεδριάσεις

admin

Ελληνοτουρκικά: Στήνει σκηνικό για «θερμό επεισόδιο» ο Ερντογάν; – Τι πρέπει να περιμένει η Αθήνα

admin

Τζιχάντ Γιαϊτζί: Τις φωτιές στην Τουρκία βάζει η Ελλάδα σε συνεργασία με το ΡΚΚ

admin

Η Ελλάδα καταδικάζει την εκτόξευση στρατιωτικού δορυφόρου από τη Βόρεια Κορέα

admin

Πίσω από τις κάμερες

admin

Ψάχνουν κεντροαριστερές συνέργειες στους δημάρχους

admin